• Sähkökatko Etelä-Helsingissä Lue lisää
  • Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Arjessa

Tosiasiaa sähköstä

Tosiasiaa sähköstä

Vielä vuosi sitten energia oli melko tuntematon aihe Merja Mähkälle. Sitten hän päätti ottaa selvää, mistä sähkön hinta muodostuu.

Uusimmat artikkelit

Näin säästät omakotitalon sähkölaskussa – Niksit sähkölämmittäjälle

Miten vähentää energiakuluja sähkölämmitteisessä omakotitalossa? Mihin sähkölämmittäjän tulisi erityisesti kiinnittää huomiota ja tarvitseeko muutosten olla aina suuria, jotta sähkölasku pienenee? Lue parhaat niksimme sähkön säästämiseen ja sähkölaskun pienentämiseen.

Kaikki mitä olet halunnut tietää energiatulevaisuudesta – ja vähän enemmänkin

Sähkö ja lämpö ovat viime aikoina liikkuneet kaikkien mielissä. Miten ne riittävät nyt ja jatkossa? Tältä näyttää Suomen energiatulevaisuus.

Kilpailu

Osallistu lukijakilpailuun

Tutustu uusimpaan Helen-lehteen ja etsi oikea vastaus. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan laitepalkinto.

Osallistu

Sähkökatkot – 7 vinkkiä niihin varautumiseen

Olethan varannut juomavettä kolmen vuorokauden tarpeisiin? Tai onhan kotonasi paristokäyttöinen radio? Nämä käytännön vinkit auttavat sinua varautumaan sähkökatkoihin ja toimimaan oikein, jos sellainen sattuu kohdallesi.

Sähkötuki, sähkövähennys ja sähkön alv-alennus – näin ne auttavat kattamaan sähkölaskuasi

Kaipaatko tukea sähkölaskuun? Sähkön hinta on noussut poikkeuksellisen korkealle, mikä herättää ymmärrettävästi huolta. Nousuun on useita sähköyhtiöistä riippumattomia syitä, joista iso osa liittyy Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamaan epävarmuuteen energiamarkkinoilla ja raaka-aineiden kohonneisiin hintoihin. Sähkötuki, sähkövähennys ja sähkön arvonlisäveron alennus on tarkoitettu helpottamaan kotitalouksien tilannetta.

Näin katsot pörssisähkön hinnan ja saat hälytykset hintapiikeistä − Oma Helenin uudet ominaisuudet auttavat säästämään sähköä

Oma Helen -sovellukseen on tämän syksyn aikana julkaistu liuta uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua säästämään euroja ja tekemään fiksuja energiatekoja arjessa. Tutustu uusiin ominaisuuksiin alta ja aloita niiden hyödyntäminen heti.