• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Vinkit

Nappaa talteen parhaat ideat

Vinkkejä järkevään energian käyttöön.

Näin säästät omakotitalon sähkölaskussa – Niksit sähkölämmittäjälle

Miten vähentää energiakuluja sähkölämmitteisessä omakotitalossa? Mihin sähkölämmittäjän tulisi erityisesti kiinnittää huomiota ja tarvitseeko muutosten olla aina suuria, jotta sähkölasku pienenee? Lue parhaat niksimme sähkön säästämiseen ja sähkölaskun pienentämiseen.

Näin katsot pörssisähkön hinnan ja saat hälytykset hintapiikeistä − Oma Helenin uudet ominaisuudet auttavat säästämään sähköä

Oma Helen -sovellukseen on tämän syksyn aikana julkaistu liuta uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua säästämään euroja ja tekemään fiksuja energiatekoja arjessa. Tutustu uusiin ominaisuuksiin alta ja aloita niiden hyödyntäminen heti.

Näin sähkökatko vaikuttaa kodin lämmitykseen ja veden käyttöön – Huomioi nämä neljä asiaa

Sähkökatkon aikana kodin lämmitys keskeytyy, sillä kiinteistön sisäinen lämminvesikierto vaatii toimiakseen sähköä. Muutaman tunnin sähkökatko ei ehdi viilentää kiinteistöä merkittävästi, mutta katkon aikana ja sen jälkeen on hyvä huomioida muutama seikka.

4 helppoa keinoa energiansäästöön

Pienillä teoilla on suuri merkitys energiakuluissa säästämiseen. Keräsimme energia-asiantuntijoiltamme tehokkaita ja helppoja vinkkejä siihen, miten säästät energiaa arjessa. Tutustu vinkkeihin!

Vuodet ollu tuulisii – Näistä asioista saa virtaa JVG

JVG:n Jare ja VilleGalle saavat virtaa ainakin TikTokin reseptivideoista ja Nuuksion kävelylenkeistä. Mistä muusta, lue tämä juttu, niin tiedät.

8 + 1 kestävää valintaa kesän viettoon

Haasta itsesi tekemään kestäviä valintoja tänä kesänä. Alta löydät monta vinkkiä kestävään kesänviettoon.