Vinkit

8 asiaa, joista Sikke Sumari saa energiaa

  • Teksti: Emilia Saloranta
  • Kuvat:
  • 2019-08-29

Televisiosta tuttu juontaja pitää Helsingissä Sikke’s-ravintolaa, ja Virossa Muhun saarella hänellä NamiNamaste-majatalo, jossa järjestetään myös kokkauskursseja.

1. Pikapäikkärit

Tämän taidon olen opetellut ihan äskettäin. Nukun kymmenestä minuutista puoleen tuntia Hakolan tuolissa, jossa on ihana rahi jaloille.

2. Pipsa

Suunnittelemme yhdessä Pipsa Hurmerinnan kanssa, mitä Sikke’s-ravintolassa tarjotaan. Pipsan luovuus ruokkii omaa luovuuttani!

3. Skip-Bo!

Pidämme kavereiden kanssa nyyttärit, jonne kaikki tuovat jotain hyvää syötävää. Sitten pelataan Skip-Bota! Noina hetkinä saan nauraa sydämeni kyllyydestä ja keskittyä peliin.

4. Läheiset

Minulla on kolme poikaa ja yksi lapsenlapsi – toinen syntyy pian. Poikani perhe asuu Sveitsissä, mutta kun näemme ja saan puolivuotiaan syliini, kaikki muu unohtuu. Emme suunnittele kovin tarkasti tapaamisiamme, vaan elämme hetkessä.

5. Treeni

Haluan pysyä fyysisesti vahvana ja toimintakykyisenä. Personal trainerin kanssa vedettyjen treenien jälkeen olen täynnä virtaa!

6. Asiakkaat

En olisi uskonut, miten paljon voimaa saan siitä, kun asiakkaat löytävät ravintolaani. Se on oikea energia­shotti ja kertoo, että ollaan oikealla tiellä.

7. Ruokarytmi

Vetelen vihersmoothiet ja marjat välipalaksi enkä koskaan jätä väliin aterioita. Ilman säännöllistä ruokailua verensokerit heilahtavat alas ja hyydyn.

8. Kävelylenkki

Jos en saa mitään muuta järkevää aikaiseksi, menen lenkille. Kävelen, sillä selkäni kipeytyy juoksemisesta.