Ilmoitus virheellisesti maksetusta maksuhyvityksestä

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa Helenille, mikäli sinun sähköhyvityksesi maksussa on tapahtunut virhe. Mikäli olet vaihtanut sähköyhtiötä tarkastelukuukausien aikana, vastaavat sekä vanha että uusi sähköyhtiösi sähköhyvityksen maksamisesta oman sähkönmyyntisopimuksensa voimassaoloajalta. Kumpikin sähköyhtiö on tällöin velvollinen maksamaan sinulle oman sähkönmyyntisopimuksensa voimassaoloaikaa vastaavan osuuden sähköhyvityksestä sekä ottamaan huomioon sopimuksen voimassaoloaikaa vastaavan osuuden sähköhyvityksen kuukausittaisesta omavastuuosuudesta ja enimmäismäärästä.

Huom! Euroopan komissio ei ole vielä hyväksynyt väliaikaista lakia sähköhyvityksen maksamisesta ja maksuajan pidentämisestä. Ennen lain hyväksymistä emme voi aloittaa sähköhyvityksien myöntämistä asiakkaillemme.

Katso myös


Ajankohtaista sähköstä

Energia-asiat kiinnostavat tällä hetkellä paljon, ja asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut. Olemme koonneet tälle sivulle ajankohtaista tietoa energiamarkkinoista ja vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.