• Asiakaspalvelumme on suljettu torstaina 7.7.2022. Pahoittelemme häiriötä! Kiireelliset asiat voit hoitaa verkkosivuillamme tai puhelimitse 09 6178020 (24/7) Lue lisää

Arjessa

Kaikki mitä olet halunnut tietää hiilestä – ja vähän enemmänkin

Kaikki mitä olet halunnut tietää hiilestä – ja vähän enemmänkin

Hiili on kaiken elävän mahdollistaja. Ihminen on käyttänyt sitä hyödyksi moneen lyijykynistä ja tennismailoista aina lämmitykseen ja energiantuotantoon, joissa kivihiili on nyt korvautumassa uusilla teknologioilla.

Uusimmat artikkelit

Biljoonas tonni -taideteos ravistelee ympäristötietoisuuteen

Felipe de Ávila Francon teos on nähtävillä Maanala-näyttelyssä Amos Rexissä Helsingissä 21.8. asti. Käy katsomassa, mihin lukemaan Felipen laskuri on ehtinyt nousta.

Vuodet ollu tuulisii – Näistä asioista saa virtaa JVG

JVG:n Jare ja VilleGalle saavat virtaa ainakin TikTokin reseptivideoista ja Nuuksion kävelylenkeistä. Mistä muusta, lue tämä juttu, niin tiedät.

Kilpailu

Osallistu lukijakilpailuun

Tutustu uusimpaan Helen-lehteen ja etsi oikea vastaus. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan laitepalkinto.

Osallistu

Lomalle sähköautolla – ja matka jatkuu Joensuusta länteen, Kuopiosta pohjoiseen…

Lomakausi on parhaimmillaan, ja lomalaiset suunnittelevat ahkerasti automatkoja Suomeen ja muualle Eurooppaan. Mitä, jos lähtisikin matkaan sähköautolla? Kerromme tässä jutussa, miksi se on hyvä ajatus.

8 + 1 kestävää valintaa kesän viettoon

Haasta itsesi tekemään kestäviä valintoja tänä kesänä. Alta löydät monta vinkkiä kestävään kesänviettoon.

Neljä tapaa maksaa sähkölasku

Tiesitkö, että perinteiselle paperilaskulle on käteviä vaihtoehtoja? Voit vastaanottaa ja maksaa sähkölaskusi myös verkkopankissa, MobilePaylla tai Kivralla. Lue lisää maksutavoista!