Jäähdytys

Tarinoita jäähdytyksestä ja sen käytöstä

Näille sivuille on koottu artikkeleita jäähdytyksestä. Voit lukea jäähdytyksen tuottamisesta ja käyttämisestä.

Viilennyslaitteet vertailussa – tiedätkö, mikä on paras sinun kotiisi?

Ilmastoitu kauppakeskus houkuttelee kesähelteellä, olisipa kotonakin yhtä viileää! Esittelemme erilaiset viilennyslaitteet. Löydä omaan kotiisi parhaiten sopiva laite ja nauti kesästä.

Jäähdytys viilentää tehokkaasti – miten se oikeasti toimii?

Kuumassa asunnossa on tukala olla – edes jäätelö ei auta. Helenin jäähdytyksellä on mahdollista saada omaan kotiin juuri itselleen sopiva lämpötila. Myös ympäristö kiittää.

Ida Eskman vie kansalaisille viileää

Helenillä työskentelee kymmenkunta kunnonhallinnan asiantuntijaa, joista Ida Eskman on yksi. Hänen huolehtii, että kaupunkilaiset saavat jäähdytystä niin halutessaan.

Lisää mukavuutta kaukojäähdytyksellä

Helsingin Museokadulla remontoidaan kaunista jugend-tyylistä rakennusta, ja samalla kiinteistön jäähdytys tuodaan nykyaikaan. "Olin jo pitkään odottanut, että taloon saadaan kaukojäähdytys", kertoo asukas Riitta Salmelin. Hän asennutti jäähdytysjärjestelmän fiksusti remontin yhteydessä.

Kaukojäähdytys fiksusti putkiremontin yhteydessä

Putkiremontin voi toteuttaa poikkeuksellisen fiksusti, osoittaa Museokatu 34:ään valmistuva hanke. Kiinteistöön asennetaan myös kaukojäähdytys, joka parantaa asumismukavuutta. Kaukojäähdytyksen asentaminen vanhoihin kiinteistöihin on helpointa ja edullisinta putkiremontin yhteydessä.

Kauko­jäähdytys kotona

Arto Liinpään ja Emilia Parkkosen kotona nautitaan kesäisin kaukojäähdytyksestä. Vuokra-asunnon lämpötilaa voi säätää huonekohtaisesti.