• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Sähkö

Ikkunapesuri – tiedätkö mihin kaikkeen sitä voi käyttää?

  • 2020-06-01

Ikkunapesuri puhdistaa lasit jopa kolme kertaa perinteisiä keinoja nopeammin.

Mikä vekotin on ikkunapesuri?

Se on laite, jolla saat sähköä ikkunanpesuun. Suihkupulloon kiinnitettävän mikrokuitupyyhkimen ja akkukäyttöisen ikkunankuivaimen yhdistelmä tekee puhdasta jälkeä suurillekin ikkunapinnoille. Ikkunapesuripakettiin on saatavilla myös akkulaturi ja lisäakku sekä irtosuulake pienemmille pinnoille ja jatkovarsi korkeampia paikkoja varten.

Miten ikkunapesuri toimii?

Suihkuta ensiksi ikkunaan suihkupullolla sopiva annos pesuainetta. Pyyhi koko pestävä pinta mikrokuitupyyhkimellä. Käynnistä ikkunankuivain ja imuroi likavesi pois ikkunasta, jolloin valuva vesi ei kastele ikkunanpuitteita eikä lattiaa. Saat ikkunat kirkkaiksi ilman ämpäriä, rättejä, lastaa, sanomalehtipaperia ja ikkunaa pitkin valuvia likaraitoja.

Mihin kaikkeen sitä voi käyttää?

Ikkunoiden lisäksi ikkunapesurilla pesee monta muutakin pintaa – se käy kaikkiin sileisiin ja koviin pintoihin. Sellaisia ovat esimerkiksi suihkuseinät, laatat sekä kylpyhuoneessa että keittiössä, lasipöydät ja peilit. Sen avulla pääsee eroon pinttyneistäkin likatahroista, ja lisäksi sillä voi imuroida esimerkiksi kaatuneen maidon ruokapöydältä.

Ikkunapesurien akkujen käyttöaika on pidentynyt jatkuvasti. Perinteisesti se on ollut 20–40 minuuttia, mutta uusimmilla malleilla se on jopa yli tunnin.

Avainsanat

Sähkölaitteet

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Otetaan selvää kuulokkeista

Esittelyssä työkuulokkeet, urheilukuulokkeet, viihdekuulokkeet ja arkikuulokkeet.

Tarkista nämä asiat, kun valitset terassilämmitintä

Sopiiko terassillesi parhaiten infrapuna-, kaasu- vai kvartsilämmitin?

Mikä on keittiön uusi suosikkilaite ilmafriteerauskeitin?

Ilmafriteerauskeittimellä ruoka ruskistuu lähes ilman öljyä.