• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Sähkö

Hei, täällä putsaan minä!

  • 2021-10-12

Sähköhammasharja antaa kyytiä suun kutsumattomille vieraille.

Mitä hyötyä on sähköhammasharjasta?

Ladattava sähköhammasharja poistaa tutkimusten mukaan plakkia selvästi tehokkaammin kuin tavallinen hammasharja. Sitä on helppo käyttää, sillä se tekee työn harjaajan puolesta: harjaa tarvitsee vain ohjata pinnoilla. Sähköhammasharja auttaa lapsia harjaamaan hampaansa tehokkaammin.

Mitä toimintoja se sisältää?

Harjan paineanturit ilmoittavat, jos harjaa liian kovaa. Ajastin auttaa seuraamaan, kuinka pitkään hammasneljännestä harjataan. Liiketunnistimet tunnistavat harjaustavan ja antavat reaaliaikaista palautetta. Sähköhammasharjaan kuuluu useita vaihtoharjoja, joista voi valita omiin tarpeisiin sopivimman.

Millaisia harjaustiloja voi valita?

Erilaisia harjausvaihtoehtoja on paljon: esimerkiksi päivittäinen puhdistus, syväpuhdistus, arkojen hampaiden puhdistus, ikenien hoito ja hieronta, hampaiden valkaisu ja kielen puhdistus. Jokainen vaihtoehto muuttaa harjan toimintaa selvästi.

Tiesitkö?

Sähköhammasharja liikkuu jopa 48 000 kertaa minuutissa, kun tavallista hammasharjaa pystyy liikuttamaan samassa ajassa vain 300–600 kertaa. Sähköhammasharjan lataaminen voi kestää 16 tuntia.

Avainsanat

Sähkölaitteet

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Tarkista nämä asiat, kun valitset terassilämmitintä

Sopiiko terassillesi parhaiten infrapuna-, kaasu- vai kvartsilämmitin?

Otetaan selvää kuulokkeista

Esittelyssä työkuulokkeet, urheilukuulokkeet, viihdekuulokkeet ja arkikuulokkeet.

Ikkunapesuri – tiedätkö mihin kaikkeen sitä voi käyttää?

Ikkunapesuri puhdistaa lasit jopa kolme kertaa perinteisiä keinoja nopeammin.