Vinkit

Nappaa talteen parhaat ideat

Vinkkejä järkevään energian käyttöön.

Kodin energiankäyttöä kannattaa seurata – Oma Helenin avulla se on helppoa

Tiedätkö, minä viikonpäivänä tai kuukautena suomalaiset käyttävät eniten sähköä? Entä paljonko aurinkopaneelisi tuottavat tai virtuaaliakkusi varastoivat energiaa? Oma Helen -sovelluksen avulla seuraat näppärästi omaa energiankulutustasi ja –tuotantoasi. 

8 + 1 kestävää valintaa kesän viettoon

Tee kestäviä valintoja myös kesällä. Ota näistä mallia.

Tunne energiasi Oma Helenin avulla

Oma Helen -mobiilisovelluksella opit tuntemaan paremmin omaa energian­kulutustasi ja hoidat helposti kaiken energiaan liittyvän asioinnin.

Miten sähköturvallisuus kannattaa ottaa huomioon kotona?

Kodin sähköturvallisuus on yhdistelmä käteviä laitteita ja niiden oikeanlaista käyttöä. Tässä faktaa kuuteen sähköturvallisuuteen liittyvään seikkaan, jotka ovat askarruttaneet Helenin asiakaspalveluun soittaneita asiakkaita.

Apua, koiranpentuni söi kaukosäätimen! Lue, miten teet kodistasi turvallisen paikan lemmikille

Kani jyrsii stereoiden johdot, kissa teroittaa hampaita laturin päähän ja koira nuolee pistorasioita. Lemmikkikodissa sähkölaitteet ovat joskus kovilla. Asiantuntija neuvoo, mitä kannattaa huomioida lemmikkitalouden sähköturvallisuudessa. 

  • Vinkit

Testaa tietosi: mikä kuluttaa eniten energiaa kotona?

Nyt napataan kodin energiasyöpöt ja otetaan haltuun parhaat energiansäästövinkit! Tämä testi auttaa sinua hahmottamaan kodin energiankulutusta ja hoksaamaan, millaisilla asioilla voit pihistää energiankäytössä.