Vinkit

Nappaa talteen parhaat ideat

Vinkkejä järkevään energian käyttöön.

Näin katsot pörssisähkön hinnan ja saat hälytykset hintapiikeistä − Oma Helenin uudet ominaisuudet auttavat säästämään sähköä

Oma Helen -sovellukseen on tämän syksyn aikana julkaistu liuta uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua säästämään euroja ja tekemään fiksuja energiatekoja arjessa. Tutustu uusiin ominaisuuksiin alta ja aloita niiden hyödyntäminen heti.

Näin sähkökatko vaikuttaa kodin lämmitykseen ja veden käyttöön – Huomioi nämä neljä asiaa

Sähkökatkon aikana kodin lämmitys keskeytyy, sillä kiinteistön sisäinen lämminvesikierto vaatii toimiakseen sähköä. Muutaman tunnin sähkökatko ei ehdi viilentää kiinteistöä merkittävästi, mutta katkon aikana ja sen jälkeen on hyvä huomioida muutama seikka.

4 helppoa keinoa energiansäästöön

Pienillä teoilla on suuri merkitys energiakuluissa säästämiseen. Keräsimme energia-asiantuntijoiltamme tehokkaita ja helppoja vinkkejä siihen, miten säästät energiaa arjessa. Tutustu vinkkeihin!

Vuodet ollu tuulisii – Näistä asioista saa virtaa JVG

JVG:n Jare ja VilleGalle saavat virtaa ainakin TikTokin reseptivideoista ja Nuuksion kävelylenkeistä. Mistä muusta, lue tämä juttu, niin tiedät.

8 + 1 kestävää valintaa kesän viettoon

Haasta itsesi tekemään kestäviä valintoja tänä kesänä. Alta löydät monta vinkkiä kestävään kesänviettoon.

Neljä tapaa maksaa sähkölasku

Tiesitkö, että perinteiselle paperilaskulle on käteviä vaihtoehtoja? Voit vastaanottaa ja maksaa sähkölaskusi myös verkkopankissa, MobilePaylla tai Kivralla. Lue lisää maksutavoista!