Vinkit ja reseptit

Keskiyön auringon hillakiisseli

  • Teksti: Anni Sodankylästä
  • Kuvat: Petra Antila
  • 13.02.2018

Näin valmistuu hillakiisseli pohjoiseen tapaan.

  • 3 kuksallista hilloja (n. 5 tesiä)
  • 1 litra vettä
  • 1,5 tesilitraa tyrni-/omenamehua
  • 1,5 tesilitraa sokeria
  • 5 rkl perunajauhoja

Kishauta vesi ja sokeri. Sekota perunajauhot huolella pienhen tilkhallisseen vettä.

Kotvasen kuluttua sekota uuestaan ja kaaja seos kokonhan kuumhna sokeriliemhen.

Kishauta kiisseliä uuestaan ja lissää sekhan mehu ja marjat. Kun kiisseli paksuuntuu, ota pois liedeltä.

Tarjoa kiisseli vispatun kermavaahon tai vaniljakastikhen kanssa.

Lataa reseptistä tulostettava pdf-versio!

Uusi sähkösopimus

Uusi ja parempi sähkösopimus?