-
Asiakaspalvelumme on suljettu torstaina 7.7.2022. Pahoittelemme häiriötä! Kiireelliset asiat voit hoitaa verkkosivuillamme tai puhelimitse 09 6178020 (24/7) Lue lisää
Vinkit
Keskiyön auringon hillakiisseli
- Teksti: Anni Sodankylästä
- Kuvat: Petra Antila
- 2018-02-13
Näin valmistuu hillakiisseli pohjoiseen tapaan.
- 3 kuksallista hilloja (n. 5 tesiä)
- 1 litra vettä
- 1,5 tesilitraa tyrni-/omenamehua
- 1,5 tesilitraa sokeria
- 5 rkl perunajauhoja
Kishauta vesi ja sokeri. Sekota perunajauhot huolella pienhen tilkhallisseen vettä.
Kotvasen kuluttua sekota uuestaan ja kaaja seos kokonhan kuumhna sokeriliemhen.
Kishauta kiisseliä uuestaan ja lissää sekhan mehu ja marjat. Kun kiisseli paksuuntuu, ota pois liedeltä.
Tarjoa kiisseli vispatun kermavaahon tai vaniljakastikhen kanssa.
Lataa reseptistä tulostettava pdf-versio!

Sähkösopimus Heleniltä
Helen toimittaa sähköä kaikkialle Suomeen!