Kotien asiakaspalvelu

Mittarin lainaus

Voit lainata sähkönkulutusmittarin lähimmästä kirjastosta. 

Mittareiden lainauspalvelu Kampin Energiatorilla on päättynyt. Viimeiset lainavaraukset otimme vastaan perjantaina 3.2.2017 ja varatut mittarilainat hoidetaan sovitusti.

Sähkönkulutusmittari lainaan kirjastosta 

Sähkönkulutusmittareita lainaavat  Kirjasto 10, Etelä-Haagan, Itäkeskuksen, Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Laajasalon, Lauttasaaren, Malmin, Malminkartanon, Oulunkylän, Pasilan, Pitäjänmäen, Pohjois-Haagan, Puistolan, Pukinmäen, Suutarilan, Töölön, Vallilan, Viikin ja Vuosaaren kirjasto sekä kirjastoauto.

Voit seurata omaa sähkön käyttöäsi myös Sävel Plus -palvelussa.

Sähkönkulutusmittari on hyvä lainata silloin, kun sähkönkulutus on yllättäen noussut tai oma sähkönkulutus tuntuu huomattavan korkealta. Mittari on helppokäyttöinen ja niitä lainataan viikoksi kerrallaan. Kulutusmittareilla voidaan mitata laitteita, jotka kytketään pistotulpalla pistorasiaan. Mittarit eivät siis sovellu lieden tai saunan kulutuksen mittaamiseen. 

Kulutusmittarilla on mahdollista löytää kodin energiasyöpöt. Esimerkiksi kylmälaitteen pakastuskytkin on voinut unohtua päälle pitkäksikin aikaa. Useat pieneltäkin tuntuvat asiat voivat nostaa sähkönkulutusta. Jo pelkkä television valmiustilan ylläpito maksaa noin 7 euroa vuodessa. Myös uusi vähän kuluttava laite voi kuluttaa tuplasti, jos sen ilmankierto estetään.

Uusien laitteiden sähkönkulutus ilmoitetaan keskimääräisinä lukemina. Sähkönkulutusmittarilla voit itse mitata laitteiden tarkan sähkönkulutuksen. Mitattuun kulutukseen vaikuttaa mm. koneen teho, käyttöaika, lämpötilanvalitsimen säätö, laitteen käyttötapa, sijoituspaikka ja hoito.

Katso, kuinka paljon eri sähkölaitteet kuluttavat ja maksavat vuodessa.

Tule asiakkaaksi

Vertaa hintoja ja tee edullinen sopimus kanssamme.

Vertaa sähkösopimuksia ja sähkön hintaa

Jaa: