Kotien asiakaspalvelu

Ryhmävierailut energiatorille

Tule ryhmän kanssa tutustumaan energiansäästön saloihin. Toteutamme näyttelykierroksia ja luentoja erilaisille ryhmille koululaisista opiskelijoihin ja aikuisryhmiin.

Vierailun voit varata lähettämällä sähköpostia energiatori@helen.fi

Iloa Energiatorilla

Inspiroivia energiakierroksia koululaisille ja opiskelijoille

Tule ryhmäsi kanssa maksuttomalle vierailulle Energiatorille syventämään tietoa energiasta ja fiksuista tavoista käyttää sitä!

Vierailukäynnit koostuvat teemaan johdattelevasta luento-osuudesta, tutustumisesta inspiroivaan energianäyttelyyn sekä toiminnallisista pienryhmätehtävistä. Optimaalinen ryhmäkoko on 16 - 20 oppilasta. Vierailukäynnin kesto on noin 1,5 tuntia.

Energiatorin näyttelymateriaaliaPERUSKOULULAISTEN VIERAILUT ENERGIATORILLA

Koulujen ympäristötiimit
Tarjoamme asiantuntijan sparrausta koulunne ympäristötiimin toimintaan. Vieriailukäyntiin kuuluu energialuento sekä tutustuminen energianäyttelyyn, jossa oppilaat pääsevät harjoittelemaan myös ympäristötiimiläisille hyödyllistä havainnoinnin taitoja.

9-luokat, Matemaattis- luonnontieteellisten aineiden opetusryhmät
Oppilaat tutustuvat asiantuntijan ohjauksessa Helsingin tehokkaaseen energiajärjestelmään ja heitä innostetaan pohtimaan energiaa monelta kantilta. Luennon ja toiminnallisten pienryhmätehtävien kautta löytyy vastauksia kysymyksiin: Miten energia vaikuttaa yhteiskuntaan? Mihin minä käytän energiaa? Miten voimme vaikuttaa ilmastonmuutokseen?

Energiatorin näyttelymateriaaliaAMMATTIOPISTOJEN JA LUKIOIDEN OPISKELIJOIDEN VIERAILUT ENERGIATORILLA

Energia-ala tarjoaa mielenkiintoisia urapolkumahdollisuuksia hyvinkin erilaisia koulutustaustoja omaaville.Vierailukäynnillä tutustutaan Helsingin tehokkaaseen energiajärjestelmään, pohditaan fiksuja tapoja käyttää energiaa sekä esitellään Heleniä mahdollisena tulevaisuuden työpaikkana.

Varaa vierailukäynnit ryhmillesi sähköpostilla energiatori@helen.fi

Monipuolista kouluyhteistyötä

Olemme mukana Yrityskylässä, joka on osa Taloudellisen tiedotustoimisto ry:n nuoriso-ohjelmaa. Opintokokonaisuus on tarkoitettu 5–6.-luokkalaisille. Yrityskylässä oppilaat harjoittelevat työntekoa, rahankäyttöä ja vastuullisena kuluttajana toimimista. Helenin pisteessä koululaiset oppivat paitsi energiayrityksen roolista yhteiskunnassa myös energiansäästöstä. Yrityskylään osallistuneille helsinkiläisille kouluille tarjoamme energiansäästöluennot koululla.

Energiatorin näyttelymateriaaliaJaamme vuosittain 2000 euron suuruisen Energiabonuksen aktiivista ympäristötyötä tehneelle helsinkiläiskoululle. Energiabonuksella kannustetaan nuoria ideoimaan kestävää kehitystä ja energiansäästöä edistäviä hankkeita. Palkitun koulun ympäristöryhmä pääsee myös tutustumaan voimalaitokseen.

Järjestämme lisäksi erilaisia vierailuja yhteistyökouluillemme ja teemme yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa. 

Ryhmien ennakkokysymykset

Pohtikaa mitä haluaisitte tietää järkevästä energian käytöstä ja energiansäästöstä kotona.

Lähettäkää ryhmän kysymykset viimeistään muutamaa arkipäivää ennen vierailua, niin vastaamme niihin vierailun aikana.  

Soita

09 617 8080
Arkisin klo 8–18

Lähetä viesti

energiatori@helen.fi

Katuosoite

Energiatori:
Kampinkuja 2 /
Malminrinne 6, 3. krs
Arkisin klo 8–16

Tule asiakkaaksi

Vertaa hintoja ja tee edullinen sopimus kanssamme.

Vertaa sähkösopimuksia ja sähkön hintaa

Jaa: