Kotien asiakaspalvelu

Maksupäivän siirto

Jos et pysty maksamaan avointa laskua eräpäivään mennessä, ilmoita uusi maksupäivä asiointipalvelussamme. Jos sinulla on käytössä e-lasku, tee muutos myös verkkopankissasi. 

Ilmoita uusi maksupäivä sähköisesti

Jos et pysty maksamaan avointa laskua eräpäivään mennessä, ilmoita uusi maksupäivä asiointipalvelussamme. Jos sinulla on käytössä e-lasku, tee muutos myös verkkopankissasi. Suoramaksulaskun eräpäivää ei voi siirtää. Viivästyskorko peritään alkuperäisen eräpäivän jälkeen maksetuista laskuista. 

Laskun maksupäivää voi siirtää veloituksetta kerran vuoden aikana. Seuraavilla kerroilla yli 14 päivän maksupäivän siirrosta veloitetaan. Palvelumaksu veloitetaan seuraavassa laskussa.

Laskun eräpäivän siirtäminen puhelimitse, sähköpostitse ja Sähkötalossa asioidessa maksaa 5 euroa ja asiointipalvelun kautta tehtynä 2 euroa. 

Avoimen laskun maksupäivää voi siirtää, jos 

  • se tehdään ennen laskun eräpäivää
  • sinulla ei ole aiempia laskuja avoinna
  • et ole siirtänyt kyseisen laskun maksupäivää aiemmin
  • olet maksanut laskut eräpäivään mennessä 

Muista, että suoramaksulaskun maksupäivää ei voi siirtää. Huomioithan myös, että samat ehdot ovat voimassa sekä puhelimitse että verkossa tehtyihin maksupäivämuutoksiin. Viivästyskorko peritään alkuperäisen eräpäivän jälkeen maksetuista laskuista.

Kirjaudu palveluun tai rekisteröidy