Menu
Aurinkoa kotiin

Aurinkopaneelipakettien hinta ja toimitus

Meiltä saat apua aurinkopaneelien hinnan hahmottamiseen ja oman aurinkosähköjärjestelmän hankintaan.

Yhdessä löydämme sopivimman aurinkopaneelien hinnan sekä tarpeisiisi sopivan paneelipaketin asennuksineen. Lähetä alta aurinkopaneelipaketin hinnasta ja kustannuksista tarjouspyyntö sekä katso, miten paneelipaketin asennusprosessi aina sähkön keräämiseen asti toteutuu.

Mitoitamme aurinkopaneelit aina tarpeen ja kulutuksen mukaan. Mitoitus on kohdallaan, kun pystyt itse hyödyntämään suurimman osan tuottamastasi sähköstä.

Aurinkopaneelien toimitukseen sisältyy aina maksullinen katselmointi. Tällöin arvioidaan, millainen ratkaisu toimii parhaiten juuri sinun kiinteistössäsi. Katselmoinnin hinta hyvitetään laitteiston hankintahinnasta. 

 • Pakettien toimitus

   

  Pakettien toimitus

   

  1. LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

  Saat laskurilla arvion paneelipaketin kustannuksista ja tuotosta ja voit tehdä tarjouspyynnön. Ota yhteyttä ja varaa aika katselmukselle.

  Ota yhteyttä

 • Pakettien toimitus

   

  Pakettien toimitus

   

  2. KATSELMUS

  Asentajamme tarkastaa kattosi ja arvioi asennuskustannukset sekä katon tuottopotentiaalin. Katselmus on maksullinen (200 € sis alv. 24 %), ja sen hinta vähennetään lopullisesta toimituksesta.

  Ota yhteyttä

 • Pakettien toimitus

   

  Pakettien toimitus

   

  3. TILAUS

  Katselmuksen perusteella saat tarkennetun tarjouksen paneelien asennuksesta ja saat tarvittavat tiedot, joiden pohjalta voit tehdä tilauksen.

 • Pakettien toimitus

   

  Pakettien toimitus

   

  4. TOIMITUS JA ASENNUS

  Toimitamme paneelit suoraan katollesi asennettuna ja valmiina tuotantoon.

  Aurinkosähköjärjestelmä sisältää aurinkosähköpaneelit, invertterin, paneelien asennustelineen ja tarvikkeet katon suuntaiseen asennukseen, kaapelin ja liittimet sekä järjestelmän asennuksen, kytkennän, käyttöönoton ja verkkoon liittymisen ilmoituslomakkeen toimittamisen verkkoyhtiölle. 

 • Pakettien toimitus

   

  Pakettien toimitus

   

  5. KERÄÄ SÄHKÖÄ

  Kun sinulla on jo aurinkosähkölaitteisto, voit tehdä kanssamme sopimuksen ylijäämäsähkön myynnistä. Maksamme käyttämättä jääneestä sähköstä pohjoismaisen sähköpörssin NordPoolin Suomen hinta-alueen tuntihinnan. Emme peri ostamastamme sähköenergiasta kuukausimaksua tai marginaalia.