Kivikon aurinkovoimalan paneelin sopimusehdot

Nimikkopaneeli, hinnat ja ehdot 4.6.2015 alkaen

Nimikkopaneeli on tarkoitettu Helen Oy:n sähkösopimusasiakkaille. Mikäli asiakkaalla ei ole sähkösopimusta Helenin kanssa, sovitaan sähkösopimuksesta erikseen.

Sopimus ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Sopimus on irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat kulloinkin voimassa olevan julkisen hinnaston mukaiset.

Nimikkopaneeli

Kuukausimaksua vastaan asiakas saa yhden paneelin tuotannon käyttöönsä. Asiakkaalle hyvitetään kuukausimaksusta paneelin sähköntuotannon arvo Helenin Pörssisähkö-tuotteen kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti. Yhden paneelin nimellisteho on 285 W. Paneelin tuottama teho vaihtelee sääolosuhteiden mukaisesti ja yhden paneelin arvioitu vuosituotanto on noin 230 kWh. Tuotanto on varmennettu alkuperätakuin.

Hinta: Nimikkopaneelin aurinkosähkön hinta koostuu kuukausimaksusta 4,40€ / kk sisältäen arvonlisäveron 24 % (3,55 € / kk alv 0 %). Hinnasta vähennetään paneelin sähköntuotannon arvo Helenin Pörssisähkö-tuotteen kulloinkin voimassa olevan sähkön hinnan mukaisesti sisältäen tuotteen marginaalin (1.6.2015, 0,24 c/kWh). Pörssisähkön-tuotteen kiinteä kuukausimaksu ei kuulu hyvitykseen.

Toimitusaika ja laskutus

Nimikkopaneelin laskutus alkaa aurinkovoimalan valmistuttua marras-joulukuussa. Mikäli aurinkovoimalan valmistuminen viivästyy, siirtyy laskutuksen alkaminen vastaavasti. Laskutus tapahtuu asiakkaan varsinaisen sähkösopimuksen laskutuksen yhteydessä.

RAJOITUKSET

Helenillä on oikeus rajoittaa nimikkopaneelien määrä kymmeneen kappaleeseen asiakasta kohden.

Toimitusehdot

Helenin sähkönmyynti- / sähköntoimitusehdot soveltuvin osin

Kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä sopimus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava [nimi, käyttöpaikan osoite, käyttöpaikan numero ja, mikäli saatavilla, puhelinnumero ja sähköpostiosoite] päätöksestään peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

Asiakas voi myös käyttää peruuttamislomaketta, minkä lähetämme sopimusvahvistuksen mukana, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksen, sopimus raukeaa. Jos sopimus tehdään muuttotilanteessa asiakkaan nimenomaisesta pyynnöstä alkamaan alle 14 vuorokauden päähän (eli ennen peruuttamisajan päättymistä), asiakas on velvollinen maksamaan ennen sopimuksen peruuttamista käyttämästään sähköstä sopimuksen mukaisen hinnan.

Asiakastiedot ja tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja lainmukaisesti, kohtuullisesti ja läpinäkyvästi. Katso lisää henkilötietojen käsittelystä helen.fi/henkilötiedot.