Aurinko

Ajankohtaista

Artikkeleita aurinkoenergian hyödyntämisestä yrityksissä. 

Aurinkovoimaa Suomen suurimpaan laboratorioon

Helsingin Viikkiin on valmistunut yksi Suomen suurimmista valtion omistamista aurinkovoimaloista. Eviran katolla oleva voimala tuotti myönteisen yllätyksen heti keskellä talvea.

Kaksi tärkeintä mitoitusperustetta aurinkovoimalalle

Aurinkovoimalan kannattavuus on paljolti kiinni voimalan oikeasta mitoittamisesta. Kaksi tärkeintä mitoitusperustetta ovat kiinteistön sähkökuorma ja asennusalueen koko.

Aurinkovoimala on arvovalinta

Aurinkovoimala on Etola-yhtiöille ympäristöteko, mutta se on myös kannattavaa toimintaa. Näin ajattelee konsernin toimitusjohtaja Mikael Etola.

Aurinkovoimaa ja sähkön varastointia

HUB logistics Oy:n logistiikkakeskuksen katolle Vantaalle nousee kesän aikana kookas aurinkovoimala. Kiinteistöön asennetaan lähes 600 aurinkopaneelia. Voimalan yhteyteen rakennetaan teollisen mittakaavan älykäs sähkövarasto.

Yrityksestäsi aurinkosähkön tuottaja?

Haluatko saada yrityksellesi kaikki aurinkoenergian hyödyt mahdollisimman riskittömästi ilman pääomainvestointeja? Voisiko yrityksesi olla edelläkävijä uudenlaisten ja puhtaiden energiaratkaisujen hyödyntämisessä? 

Otavamedia tuottaa aurinko­energiaa

Aurinkovoimala on ympäristöteko, joka luo yritykselle imagoarvoa ja säästää energiakustannuksissa. Yritykset ovat ryntäämässä markkinoille, Otava Oy on etujoukoissa.