Aurinkoa yrityksille

Oma aurinkovoimala ilman investointeja

Helenin uudella ratkaisulla yritys saa kaikki oman aurinkovoimalan hyödyt ilman pääomainvestointeja. Paikallisesti tuotettu aurinkosähkö on usein verkosta ostettua sähköä edullisempaa.

 

Ota yhteyttä

Aurinkosähköä ilman investointeja 

Me huolehdimme aurinkovoimalan toteutuksesta, rahoituksesta ja ylläpidosta. Yritys tarjoaa paikan voimalalle ja saa täysin päästöttömän aurinkosähkön käyttöönsä. 

Toteutamme markkinoiden kustannustehokkaimman ja kiinteistöllenne parhaiten sopivan voimalaratkaisun yhteistyökumppaneidemme kanssa. Asiantuntijamme varmistavat aurinkovoimalan laadun ja turvallisuuden, eikä teidän tarvitse sitoa pääomaa ja resursseja ydinliiketoimintanne ulkopuolelle. Aurinkoenergialla toteutetut tuotteet ja palvelut myös myyvät hyvin.

Aurinkovoimala ilman investointeja

Aurinkoenergiaa edullisemmin

Sähköä edullisemmin kuin verkosta

Omasta aurinkovoimalasta saatte usein sähköä edullisemmin kuin verkosta. Kun verkosta hankittavan sähkön kokonaishinta nousee, hyödytte entistä enemmän.

Palvelumaksumme ovat sidoksissa aurinkovoimalan tuottoon. Jos aurinko ei paista ja voimala ei tuota, ette myöskään maksa mitään. Jos voimala taas tuottaa enemmän kuin käytätte, ostamme ylimääräisen sähkön Nord Pool Spot -pörssin Suomen hinta-alueen tuntihinnalla ilman vähennyksiä. 

Miten yhteistyö aloitetaan?

Kartoitus

Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme kiinteistösi aurinkovoiman potentiaalin.

Sopimus

Solmitaan sopimus yhteistyöstä.

Rakentaminen

Suunnittelemme ja toteutamme aurinkovoimalan.

Käyttöönotto

Aurinkosähköä saadaan lupien ja tukihakemusten käsittelystä riippuen noin puolen vuoden kuluttua sopimuksesta.

Ylläpito 

Pidämme huolta aurinkovoimalan toiminnasta koko sopimuskauden ajan.

Jaa: