Helen – se helpoin tapa hankkia aurinkopaneelit

Aurinkosähköä kotiin omalta katolta? Helposti – tee-se-itse-sähkön tuottaminen on nimittäin todella yksinkertaista. Kääri hihat, tee tilaus ja valmistaudu ottamaan rennosti, kun Helen hoitaa hommat kuntoon.

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneeleilla puhdasta säästöä ja hyvää mieltä

Tiesitkö, että aurinkoenergia on yksi helpoimmista tavoista säästää sähkölaskussa. Toimitamme aurinkopaneelit katollesi avaimet käteen -palveluna, joten sinun tarvitsee vain napsauttaa sähköt päälle ja nauttia auringon ehtymättömästä energiasta. Sähkölaskun lisäksi myös hiilijalanjälkesi pienenee, sillä auringon tuottama energia on uusiutuvaa ja hiilineutraalia.

Tutustu ja tilaa

Oma Helenillä kaikki hyöty irti aurinkopaneeleista

Oma Helen -sovellus pitää sinut ajantasalla kaikissa energia-asioissasi. Se tuo yhteen näkymään kaiken tarvitsemasi tiedon kotisi sähkön kulutuksesta ja aurinkopaneeliesi tuotannosta. Sen avulla voit esimerkiksi kohdentaa kulutusta juuri niihin ajankohtiin, kun aurinkopaneelit tuottavat eniten sähköä.

Tutustu Oma Heleniin

Miksi hankkia Helenin aurinkopaneelit?

  1. Meillä on yli sadan vuoden kokemus energia-alalta ja vahva asiantuntemus myös aurinkoenergian osalta.
  2. Tarjoamme hyödyllisiä lisäpalveluita. Meiltä saat myös edullisesti sähköauton latauspisteen tai asumismukavuutta lisäävän ilmalämpöpumpun tai omavaraisuuttasi entisestään kasvattavan sähkövaraston.
  3. Saat juuri tarpeittesi mukaan mitoitetun ratkaisun, joka on helposti myös laajennettavissa.
  4. Hoidamme puolestasi kaiken luvista aina ammattilaisen tekemään asennukseen ja käytön opastukseen asti.
  5. Käytämme vain parhaita aurinkosähköjärjestelmien toimittajia varmistaaksemme parhaan laadun ja palvelun sujuvuuden. Tarjoamme kattavan takuun niin osille kuin asennuksellekin.