Satoi tai paistoi, Helenin aurinko­paneeleilla säästät

Omien aurinkopaneeleiden avulla pienennät sähkölaskun lisäksi hiilijalanjälkeäsi, lisäät omavaraisuutta ja nostat kiinteistösi arvoa.

Olen kiinnostunut

Aurinkoenergian myytit kumoon!

Myytti 1: Suomessa on liian kylmää ja pimeää aurinkovoimalalle.

Aurinkopaneelit toimivat tehokkaimmin viileässä säässä, joten Suomen ilmasto sopii hyvin aurinkoenergialle. Aurinkoenergian tuotanto on meillä yhtä tehokasta, kuin esimerkiksi Pohjois-Saksassa.

On totta, että aurinkosähkön tuotanto on talvisin pientä. Huomioimme tämän aina vuosituotantoarviota laskettaessa.

Myytti 2: Aurinkoenergiaa voi hyödyntää ainoastaan silloin, kun aurinko paistaa.

Varastointia on pidetty aurinkoenergian tyypillisenä ongelmana, mutta tähän on kuitenkin olemassa ratkaisu. Olemme tuoneet fyysisen sähkövaraston rinnalle aurinkoenergian digitaalisen varastointipalvelun, Virtuaaliakun. Virtuaaliakku varastoi itse tuotetun hyödyntämättä jääneen energian ja vapauttaa sen käyttöösi, kun sitä tarvitset. 

Hankkimalla aurinkopaneelit meiltä saat Virtuaaliakun vuodeksi käyttöösi maksutta. Näin saat täyden hyödyn tuottamastasi aurinkosähköstä - myös pilvisellä säällä. 

Myytti 3: Aurinkopaneelit ovat aivan liian kalliita.

Aurinkopaneeleiden hinnat ovat itse asiassa alentuneet viime vuosina. Tyypillinen rivi-, pari- tai omakotitalon aurinkosähköjärjestelmä maksaa kotitalousvähennyksen jälkeen koosta riippuen noin 4000 - 8000 euroa.

Järjestelmän takaisinmaksuaika on tyypillisesti noin 13 vuotta, mutta paneelit tuottavat tämän jälkeen energiaa vielä pitkään - jopa vuosikymmeniä. Aurinkopaneelien tuotetakuu on 12 vuotta ja tuottotakuu jopa 25 vuotta. Aurinkosähköjärjestelmä siis maksaa itsensä takaisin jo takuuaikanaan.

Viisi syytä hankkia aurinkopaneelit Heleniltä

  1. Saat kaiken aurinkoenergian tuottamiseen tarvittavan yhdeltä, luotettavalta toimijalta.
  2. Mitoitamme aurinkosähköjärjestelmän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Voit tulevaisuudessa laajentaa järjestelmää vaivattomasti esimerkiksi sähköauton latauspisteellä.
  3. Tarjoamme ainoastaan markkinoiden parhaita komponentteja, joilla varmistamme laadun ja tuotannon sujuvuuden.
  4. Tarjoamme asiantuntijoidemme tuen koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajaksi. Voit olla meihin aina yhteydessä missä tahansa järjestelmääsi liittyvässä asiassa.
  5. Meillä on vankka kokemus aurinkoenergiamarkkinasta: pelkästään omakotitaloihin olemme rakentaneet tuhansia aurinkopaneeleita. Tämän lisäksi meihin luottavat myös suuret toimijat, kuten kauppakeskus Elo, Etola ja Granlund.

Askarruttaako aurinkopaneelien hankinta?

Lataa opas, josta saat kattavan tietopaketin aurinkopaneelien hankinnan tueksi!
Ohjeistamme esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmän valintaan ja tarjousten vertailuun.

Miten voisimme olla avuksi?

Katso myös


Hanki aurinkopaneelit katollesi

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kattotyyppeihin asumismuodosta riippumatta. Aurinkosähköjärjestelmä voi maksaa itsensä takaisin jo takuuaikana ja kasvattaa kotisi arvoa.


Aurinkolaskuri


Aurinkopaneelipakettien hinta ja toimitus

Etsitään yhdessä sinulle räätälöity aurinkopaneelipaketti


Pientuotannon myynti

Myy meille ylimääräinen sähkösi pörssihintaan ilman välityspalkkiota..