Asiakkuuspäällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Olemme muutosmatkalla emmekä tyydy siihen, miten teemme asioita nyt vaan nostamme rimaa jatkuvasti. Myynti yrityksille -organisaatio on keskeisessä roolissa tekemässä tätä muutosta ja siksi etsimme nyt joukkoomme asiakastyöstä nauttivaa ja innostunutta asiakkuuspäällikköä, joka on parhaimmillaan asiakasrajapinnassa ja myynnin äärellä. Työsuhde on vakituinen.

Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä ja tässä roolissa pääset työskentelemään merkittävien As Oy ja Isännöinti -asiakkuuksiemme kanssa. Asiakkaamme rakentavat hiilineutraalia tulevaisuutta yhdessä kanssamme ja asiakkuuspäällikkö on avainroolissa tukemassa asiakkaitamme näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Asiakkuuspäällikkönä teet aktiivista myyntityötä oman portfoliosi asiakkuuksiin palvelemalla heitä koko Helenin tuoteportfoliota hyödyntäen. Kontaktoit aktiivisesti liidejä ja rakennat vahvaa, luotettavaa ja molemminpuolisesti arvokasta kumppanuutta. Työssäsi tunnistat myös lisämyyntimahdollisuuksia. Varmistat myös, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua ja yhteistyömme on oivaltavaa, näkemyksellistä ja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa. Raportoit myös asiakaskuntasi myynnistä esihenkilöllesi. Lisäksi kannustamme sinua tuomaan esille kehitysideoita asiakaslähtöisyyden ja tekemisemme kehittämiseksi.

Toivomme, että sinulta löytyy
jo aiempaa kokemusta kuluttaja- tai yritysasiakkaiden parissa työskentelystä. Lisäksi odotamme, että sinulla on myyntihenkinen ja kunnianhimoinen asenne sekä aktiivinen ja itseohjautuva työskentelyote ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Koemme, että näillä eväillä työssä viihtyy ja pärjää erityisen hyvin. Sinulla on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa perehtyä energia-alaan sekä vahvaa kaupallista otetta. 

Helenillä sinua odottaa energinen ja eteenpäin menevä, kahdeksan hengen tiimi, jossa jokaista tuetaan ja autetaan. Pääset tekemään työtä vapaasti ja itsenäisesti, mutta perehdytyksen jälkeenkin tukea ja sparrausapua on aina saatavilla.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi myyntiryhmäpäällikkö Mika Kohtamäeltä (+358503646005 / mika.kohtamaki@helen.fi). Hän on tavoitettavissa puhelimitse 4.8 klo 12-13, 10.8 13-14 ja 17.8 klo 9-11.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 21.8.2022 mennessä.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
01.08.2022 00.00
Hakuaika päättyy
21.08.2022 23.59