Asiakkuuspäällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Varmistaaksemme strategian mukaisen asiakaspalvelun, myynnin kasvun ja markkina-alueen kasvattamisen, etsimme nyt joukkoomme asiakkuuspäällikköä Oulun alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuus kestää alustavasti joulukuun puoliväliin saakka, mutta tässä roolissa on myös hyvät työsuhteen jatkomahdollisuudet määräaikaisuuden jälkeen.

Asiakkuuspäällikkönämme myyt Helenin uusien ratkaisujen tuotteita ja palveluita kuluttaja-asiakkaille. Uusia ratkaisujamme ovat muun muassa aurinkovoimalamme. Tehtävässäsi vastaat laajasti myyntityöstä aina liideistä asiakaskäynteihin, parhaiden ratkaisuiden rakentamisesta asiakkaan tarpeisiin, tarjouksen sekä sopimuksen tekoon saakka. Lisäksi huolehdit asiakastyytyväisyydestä ja mahdollisista asiakkaan uusista ratkaisutarpeista.

Toivomme sinusta kehityshaluista ja yhteistyökykyistä kollegaa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus haastaa ja kehittää itseäsi uuden teknologian ratkaisujen parissa. Tueksesi tarjoamme kokeneen kollegaverkoston, tiimin ja alan huippuosaajat.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta laadukkaasta B2C myynnistä. Aikaisempi kokemus aurinkopaneelimyynnistä ja/tai asennuksista katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset suomen ja englannin kielitaidon. Erinomainen asiakaskokemus on sinulle tärkeää, nautit verkostoitumisesta ja saatat asioita eteenpäin sovitusti proaktiivisella ja itsenäisellä työskentelyotteella. Tehtävässä tarvitset myös oman auton ja ajokortin.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? 
Voit kysyä tehtävästä ja Helenillä työskentelystä ja tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Jari Peltoselta (040 500 3738) / jari.peltonen@helen.fi).

Kohtasivatko energiamme?
 Mahtavaa! Lähetäthän hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry) mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.1.2021 mennessä. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
05.01.2022 00.00
Hakuaika päättyy
23.01.2022 23.59
Jaa: