Backend Software Developer

Tule koodaamaan puhtaampaa tulevaisuutta Helenille! 
 
Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

  
Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten IoT- ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta. Digitaaliset palvelut ovat läsnä asiakkaidemme arjessa kaikissa asiakkuuden vaiheissa – on kyse sitten sopivien aurinkopaneelien hankkimisesta, kiinteistön energiajohtamisesta tai sähköauton latauksesta.  
 
Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ulkoisten devaustiimien voimin ja olemme nyt jatkaneet tätä upeaa kehitystyötä perustamalla Helenin oman devaustiimin! Jatkamme nyt maailmanluokan kehitystiimin kokoamista, jotta voimme rakentaa voittavat ratkaisut energiamurrokseen ja etsimme kehittämishaluista ja ratkaisukeskeistä Backend Software Developeria tiimiin vahvistukseksi. 
 
Helenin ohjelmistokehitys kohdistuu asiakasrajapinnan toimialakohtaisiin ratkaisuihin ja Helenin ratkaisuliiketoiminnan tukemiseen. Esimerkkejä palveluista, joiden parissa on mahdollisuus työskennellä ovat Oma Helen sovellus, Oma Helen web kuluttajille, Yritys Helen web sekä Kumppanialusta. 

Tehtävässäsi vastaat korkealaatuisten ohjelmistokomponenttien kehittämisestä ja ylläpidosta, osallistut kehittämisen teknologia- ja toimintatapavalintoihin ja tuot kehitystiimiin ratkaisuvoimaa kokemuksellasi.  
  
Toivomme, että sinulla on 
jo aiempaa kokemusta ohjelmistokehittämisestä. Ymmärrät hyvin ohjelmistokehityksen periaatteet ja toimit sujuvasti osana ketterää kehitystiimiä. Osaaminen teknologioista ja käsitteistä kuten Python, CI/CD, mikropalveluarkkitehtuuri, Azure ja AWS pilvipalvelut ovat tehtävässä oleellisia. 
 
Tässä roolissa pääset todella vaikuttamaan siihen, miltä digikehityksemme tulevaisuudessa näyttää aivan alusta alkaen. Pääset halutessasi vaikuttamaan niin toimintamalliemme ja -ympäristöjemme kuin ohjelmistokehitysteknologioiden valintaan. Kehitystiimissä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden kehittäjien, product ownerin ja designerien kanssa. Lisäksi kehitystyössä ovat mukana loistavat data- ja tekoälytiimimme jäsenet. 
 
Lue lisää kuinka energiamurrosta tehdään koodilla digijohtajamme  Tuomaksen blogitekstistä.  Tutustu monipuoliseen digikehitykseemme ja Heleniin digityöpaikkana täältä  
  
Jäikö jokin vielä mietityttämään?  Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Head of Software Development Jouni Rantalankilalta sähköpostitse jouni.rantalankila@helen.fi tai puhelimitse 0407591025. 
  
Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 30.5.2022 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!  
  
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
04.04.2022 00.00
Hakuaika päättyy
30.05.2022 23.59