• Teknisen vian vuoksi sähkölaskuja on lähetetty asiakkaille kahteen kertaan Lue lisää

Data Engineer

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme motivoitunutta ja aikaansaavaa Data engineeriä tai ”Full stack”-tekijää kehittämään dataputkia tytäryhtiöömme Helen Sähköverkko Oy:hyn.

 Tässä vakituisessa roolissa pääset rakentamaan data- ja analytiikkaratkaisuja, joilla optimoimme hajautettua energiajärjestelmää, tunnistamme uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä parannamme asiakasymmärrystämme ja asiakaskokemustamme. Roolissasi ratkot eteen tulevia haasteita positiivisella asenteella sekä sparrailet mielelläsi aiheesta kuin aiheesta tiimiläistesi kanssa. Yhteistyö- ja verkostoitumistaitosi pääsevät myös jokapäiväiseen käyttöön, sillä teemme tiivistä yhteistyötä yli Helen-konsernin liiketoimintarajojen sekä hyödynnämme monipuolisesti kumppanuuksia.

Tehtävässäsi vastaat Helen Sähköverkko Oy:n analytiikan ja tekoälyratkaisuiden tarvitseman datan keräämisestä, jalostamisesta ja varastoinnista, sekä siitä, että datalähteisiin rakennetaan tarvittavat integraatiot. Pääset työssäsi vaikuttamaan tiimin ja yksikön työskentelymalleihin, toteutusvaihtoehtoihin ja ratkaisuihin. Roolia voidaan räätälöidä tekijänsä näköiseksi, sisältämään myös tehtäviä esim. analytiikan, data sciencen tai datan laadun puolelta.

 Toivomme, että sinulla on aiempaa käytännön kokemusta dataputkien rakentamisesta ja pilvialustojen hyödyntämisestä datan ja analytiikan toteutusprojekteissa. Arvostamme erityisesti kokemusta Azure-ympäristöstä ja Databricksistä. SQL ja Python ovat sinulle tuttuja kuten myös data lake ja streaming data -ratkaisut. Katsomme eduksi kokemuksen sähköverkkojen ja sähkönsiirron erilaisten datalähteiden ja prosessien parista.

 Hyvän lisän Data ja tekoäly -yksikköömme toisi hyvät vuorovaikutustaidot omaava, avoin ja aloitekykyinen persoona, joka nauttii ketterästä työskentelystä yhdessä muiden osaajien kanssa.

 Yksikössämme tukenasi ovat muut data engineerit, analyytikot, data scientistit ja datan hallinnan ammattilaiset. Olemme hyvin monipuolisilla koulutus- ja työtaustoilla varustettu lämminhenkinen porukka, joka arvostaa ja kunnioittaa toistensa työtä ja osaamista.

Tutustu monipuoliseen digikehitykseemme ja Heleniin digityöpaikkana täältä.

 Meillä pääset vaikuttamaan vihreämpään tulevaisuuteen, sillä datan hyödyntämisellä on iso rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista ja toimintavarmuutemme on paras Euroopassa. Heleniläisenä pääset nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturvavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi, Head of Data & AI Mikko Muuriselta, sähköpostitse mikko.muurinen(at)helen.fi tai puhelimitse 0400 920 598. Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 30.11. klo 13–14 ja 9.12. klo 8–9.30.

 Kohtaavatko energiamme? Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 11.12.2022.

 Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa
25.11.2022 00.00
Hakuaika päättyy
11.12.2022 23.59