Digiarkkitehti

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt rohkeaa, ratkaisukykyistä ja kehittämishaluista digiarkkitehtia osaksi arkkitehti- ja integraatiotiimiämme digitaaliset ratkaisut-liiketoimintayksikköömme vakituiseen työsuhteeseen. 

Digiarkkitehtina vastaat asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme käyttämien digitaalisten palvelukanavien arkkitehtuurista. Vastuullesi kuuluvat eri kanavissa tarjottavien palveluiden toiminnalliset ja tekniset määrittelyt. Hyödynnät tehtävässäsi kattavasti teknologiaa, analytiikkaa sekä pilvipalveluita automatisoidaksesi asiakas- ja kumppaniprosesseja kanavissa. Digikanavien tavoitteena on asiakaskokemuksen parantaminen sekä myynnin kasvu.

Yhteistyökumppaneina tehtävässäsi toimivat eri tuotealueiden Product Ownerit, liiketoimintojen Business Ownerit, muiden osa-alueiden arkkitehdit, liiketoimintasovelluksista vastaavat tahot ja useat kumppanit. Odotamme, että osallistut aktiivisesti tuotteiden ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen arkkitehtuurin näkökulmasta sekä verkostoidut ja toimit aktiivisesti eri liiketoimintojen yhteistyökumppaneidemme suuntaan. 

Toivomme, että sinulla on
 vahvaa osaamista teknisistä kyvykkyyksistä ja kokemusta niiden hyödyntämismahdollisuuksista palveluiden digitalisoinnissa. Sinulla on myös vahva ymmärrys liiketoiminnasta ja erityisesti liiketoiminnan tietovirroista. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä dokumentoimaan ne. Omaat vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aloitteellisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen. Olet hyvä organisoimaan ja hallinnoimaan projekteja ja uskallat rakentavasti haastaa juurtuneita toimintatapoja ja haluat luoda uusia tapoja meille. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Kokemus ketteristä kehitysmenetelmistä ja suuren volyymin kuluttajapalveluiden verkko- ja mobiilitoteutusten arkkitehtuuriratkaisuista on eduksi.

Tehtävässä pääset osaksi kehitysorientoitunutta työyhteisöä uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimeen ja tulet osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshalukasta sekä kunnianhimoista kollegaa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä tehtävästä lisää yksikön päälliköltä Jarmo Ojamolta (puh. 050 3728041, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 15.9. klo 9-11 ja keskiviikkona 22.9. klo 9-11. 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään sunnuntaina 26.9.2021. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa
07.09.2021 00.00
Hakuaika päättyy
26.09.2021 23.59
Jaa: