Digimyynnin koordinaattori

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme Digimyynnin koordinaattoria Helsingin Kampin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet tärkeänä osana viiden hengen Myynnin edistäminen-tiimiä.

Tehtävässäsi tuet kaikkien pääasiakassegmenttien (B2C, B2B ja taloyhtiöt) myyntiä toteuttamalla taktisen markkinoinnin toimenpiteitä ja kampanjoita eri kanavissa. Tehtäviisi kuuluu asiakasrekisterien poiminta ja käsittely sekä markkinointitoimenpiteiden suunnittelu, hallinta ja käytännön toimeenpano esim. markkinoinnin automaatio- ja CDP-työkaluja hyödyntäen. Koordinoit B2B-myynnille tehtävää myyntitapaamisten varaustoimintaa ja toimit yhteyshenkilönä Helenin myynnin ja ulkoisen kumppanin välillä. Sinulla on operatiivinen kokonaisvastuu tähän liittyen mm. kohderyhmien hallinnasta.

Toivomme, että sinulle on
jo karttunut kokemusta digitaalisen myynnin ja markkinoinnin tehtävistä sekä työkaluista kuten CRM- ja markkinoinnin automaatiotyökalut. Sinulla on myös soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös erinomaisia viestintä- ja sisällöntuotantotaitoja.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan tehtäväkentän monipuolisten asiakassegmenttien parissa ja mahdollisuuden kehittyä digimyynnin ja liidigeneroinnin rautaiseksi ammattilaiseksi osana huipputiimiä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Tiina-Kaisa Saukkolalta (040 749 5917/tiina-kaisa.saukkola@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 3.6. klo 10-12 ja 7.6. klo 9-11.

Kohtasivatko energiamme?
 Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 14.6.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Yhdistetään voimat!


Hakuaika alkaa
02.06.2021 00.00
Hakuaika päättyy
14.06.2021 23.59
Jaa: