• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Diplomityöntekijä

Diplomi-/Päättötyöntekijä Helen Sähköverkko Oy:lle

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?
Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6500 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ Käpylän toimipisteeseen.

Haemme Helen Sähköverkko Oy:lle diplomityöntekijää päästölaskennan kehittämiseen. Opinnäytetyö on osa isompaa kokonaisuutta ja Helen konsernin sitoutumista Science Base Targets aloitteeseen sekä siihen liittyvää GHD protokollan mukaista päästöjen raportoinnin kehittämistä sähköverkkoyhtiön osalta. Helen Sähköverkko Oy on tytäryhtiö Helen konsernissa ja raportoimme päästömme yhdessä osana konsernin yritysvastuukokonaisuutta GRI-standardin mukaisesti.

Toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa oleva ympäristö- ja/tai energiatekniikan ja/tai tuotantotalouden opiskelija. Tärkeää on, että olet kiinnostunut päästölaskennasta sekä raportoinnin kehittämisestä.

Lopputyön tekemisessä tarvitset sekä suomen, että englannin kielen taitoa, koska osa taustamateriaalista on englanninkielistä. Opinnäytetyö tehdään suomeksi.

Saat työn tekemiseen tueksesi taustatiimin ja organisaation täyden tuen. Työn tekeminen vaatii ryhmätyö- ja viestintätaitoja ja se tehdään tiiviissä vuorovaikutuksessa konsernin yritysvastuutiimin sekä myös sähköverkon päälaitetoimittajien sekä kumppaneiden kanssa.

Toivomme, että voit aloittaa työn tekemisen jo tämän syksyn aikana. Tavoitteena on kehittää laskentaa mahdollisimman pitkälle jo tämän vuoden aikana.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä tarkemmin tulevalta työnohjaajaltasi Oskari Patjakselta (+358505592967 /Oskari.Patjas@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse to 22.9.2022 klo 14-16 tai pe 23.9.2022 klo 14-16

Tunnetko sähköä ilmassa? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 09.10.2022 mennessä. Kutsumme hakijoita keskustelemaan jo hakuajan aikana, joten älä jarruttele!

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
20.09.2022 00.00
Hakuaika päättyy
09.10.2022 23.59