• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

EA-/kokonaisarkkitehti

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt yhteistyökykyistä, laajoja kokonaisuuksia hahmottavaa ja toimeen tarttuvaa  EA- / kokonaisarkkitehtia osaksi Digitaaliset ratkaisut -toimintoamme vakituiseen työsuhteeseen.

EA-arkkitehtimme vastaa liiketoiminnan strategisten tavoitteiden toteutuksesta kokonaisarkkitehtuurin keinoin. Oleellinen osa työtehtävää on toimintamallien ja dokumentointimallien yhtenäistäminen sekä teknisten toteutusten yhteisten linjausten laadinta. Hallinnoitava liiketoiminnallinen kokonaisuus on laaja ja koostuu sekä asiakasrajapinnan (b2c, b2b) digipalveluista että tuotannon ja jakelun prosesseista ja palveluista.

Tehtävässä vaaditaan vahvaa osaamista teknisistä kyvykkyyksistä ja kokemusta niiden hyödyntämismahdollisuuksista palveluiden digitalisoinnissa. Tehtävään sopii henkilö, joka pystyy hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä dokumentoimaan ne. Kokemus kokonaisarkkitehtuurin viitekehyksistä ja modernien digipalveluiden rakentamisesta olisi loistava lisä. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Yksi arvoistamme on yhteistyön mestaruus, minkä vuoksi edellytämme kaikilta heleniläisiltä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Eri tuotealueiden Product Ownerit, kehittäjät, liiketoimintojen Business Ownerit, muiden osa-alueiden arkkitehdit, liiketoimintasovelluksista vastaavat tahot ja kumppanimme tekevät tiivistä yhteistyötä EA-arkkitehtimme kanssa.

Toivomme, että tehtävään valittu henkilö osallistuu aktiivisesti tuotteidemme ja digitaalisten palveluidemme kehittämiseen kokonaisarkkitehtuurin näkökulmasta sekä verkostoituu ja toimii mielellään eri liiketoimintojen yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Tulevana heleniläisenä pääsisit osaksi huumorintajuista, yhdessä viihtyvää ja jopa kateutta herättävästä rentoudestaan tunnettua suorituskeskeistä arkkitehtitiimiä. Saat käyttöösi myös monipuoliset henkilöstöetumme kuten henkilökuntasähkön, sähköauton latausedun, etätyömahdollisuuden ulkomailla ja hyvinvointiedun. Meillä kannustetaan ja tuetaan ammatillisen osaamisen kehittymistä sekä arvostetaan työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa. Palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää yksikön päälliköltä Jarmo Ojamolta (puh. 050 3728041, etunimi.sukunimi@helen.fi 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 31.3.2023. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa
14.03.2023 00.00
Hakuaika päättyy
31.03.2023 23.59