Energiajärjestelmäpäällikkö

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme energiajärjestelmäpäällikköä vahvistamaan kaukolämpöjärjestelmän kehitystä ja kasvattamaan verkkojen älykkyyttä. Työsuhde on  vakituinen ja toimipisteenä Helsingin Kampin Sähkötalo.

 Koko energia-ala ja Helenin energiajärjestelmä uudistuvat 2020-luvulla. Tässä uudessa tehtävässä pääset vaikuttamaan hajautetun energiajärjestelmän rakentumiseen erityisesti toteuttamalla energiajärjestelmän toimintaa tukevia digitaalisia ja datapohjaisia ratkaisuja. 

 Energiajärjestelmäpäällikkönä työskentelet Helenin Verkkoprojektit tiimissä. Koordinoit Helenin kaukolämpöjärjestelmän kehitystyötä ja toimit energiajärjestelmään liittyvien kehityshakkeiden vetäjänä. Vastuualueellesi kuuluu mm. kaukolämpöjärjestelmän digitalisaation lisääminen, energiatehokkuuden parantaminen sekä hajautettujen asiakaskohtaisten ratkaisujen integrointi energiajärjestelmään.

Tueksi tehtävään tarjoamme osaavan organisaation sekä liiketoiminnat läpileikkaavat projektiryhmät. Tehtävä tarjoaa monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmämme parissa.

Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani ja meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja kehitysorientoitunut tiimipelaaja. Energia-alan muutoksessa pysyy mukana oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Olet tavoitteellinen toimeenpanija ja haluat vaikuttaa asioiden etenemiseen vastuualueellasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä projektinjohtamisen hallintaa. Lisäksi odotamme ylempää korkeakoulututkintoa ja osaamista energiatekniikan alalta. Arvostamme näyttöä vaativien projektien läpiviennistä sekä ymmärrystä kaukolämpöjärjestelmistä.

 Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa Lauri Utriainen (040 744 6516 / lauri.utriainen@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 15.9. klo 14-16 ja 21.9. klo 14-16.

 Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 26.9.2021 mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

 Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
03.09.2021 00.00
Hakuaika päättyy
26.09.2021 23.59
Jaa: