Digimyynnin päällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme Digimyynnin päällikköä Helsingin Kampin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet tärkeänä osana viiden hengen Myynnin edistäminen -tiimiä.

Tehtävässäsi vastaat
 myynnin edistämisestä markkinoinnin automaation osalta. Työnkuvaasi kuulu taktisten markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen itsenäisellä työotteella. Generoit liidejä erityisesti voimakkaasti kasvaville B2B- ja taloyhtiösegmenteille. Työssäsi tuet myyjiämme prospektoinnissa ja kohderyhmien hallinnassa monipuolisesti markkinoinnin ja myynnin moderneja työkaluja hyödyntäen.   

Tässä roolissa pääset hyödyntämään ja edelleen kehittämään kokemustasi markkinoinnin automaatioprosessien rakentamisessa ja kehittämisessä. Sinulla on siis jo vahvaa osaamista edellä mainittujen operatiivisesta toteutuksesta ja B2B markkinoinnista. Tehtävässä menestyy myynnillisellä ja asiakaslähtöisellä työotteella, jota hyödynnät yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Tehtävässä vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto ja kyky viestiä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. 

Tarvitsemme tiimiin osaamistasi
tukemaan voimakasta kehittymistämme ja kasvuamme tiellä suunnannäyttäjäksi. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa tavoitteisiin pääsyn tukena on Helenin maailman luokan osaajat. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Tuotemarkkinointi- ja Brändimarkkinointi-tiimien sekä muiden sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Tuotteiden, palveluiden ja asiakassegmenttien kirjo on meillä monipuolinen ja kehittyy jatkuvasti. Takaamme siis, että työnkuva on vaihteleva ja tarjoaa haasteita niitä etsivälle osaajalle.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Tiina-Kaisa Saukkolalta ( 040 749 5917 / tiina-kaisa.saukkola@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse tiistaina 16.11. klo 10-12 ja tiistaina 23.11. klo 12-14.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 28.11.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
11.11.2021 00.00
Hakuaika päättyy
28.11.2021 23.59
Jaa: