Head of Software Development

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 
 
Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten iot- ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta. Digitaaliset palvelut ovat läsnä asiakkaidemme arjessa kaikissa asiakkuuden vaiheissa – on kyse sitten sopivien aurinkopaneelien hankkimisesta, kiinteistön energiajohtamisesta tai sähköauton latauksesta. 

Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ulkoisten devaustiimien voimin ja nyt tarkoituksemme on jatkaa tätä upeaa kehitystyötä perustamalla Helenin oma devaustiimi! Helenin ohjelmistokehitys kohdistuu asiakasrajapinnan toimialakohtaisiin ratkaisuihin ja Helenin ratkaisuliiketoiminnan tukemiseen kuten esimerkiksi Oma Helen sovellus, Oma Helen web kuluttajille, Yritys Helen web sekä Helen.fi verkkosivusto.  
Kokoamme nyt maailmanluokan kehitystiimiä rakentamaan voittavat ratkaisut energiamurrokseen ja ensimmäinen vaihe kohti tätä tavoitetta on löytää rohkea, ratkaisukykyinen ja kehittämishaluinen henkilö uuteen Head of Software Development-rooliin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä rakentamaan omaa devaustiimiä alusta alkaen! 

Toivomme, että sinulla on
jo aiempaa kokemusta tiimin kokoamisesta ja rekrytoinneista sekä olet toiminut esihenkilönä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi laaja-alaisen ymmärryksen ohjelmistokehitysteknologioista ja arkkitehtuuriratkaisuista, jotta voit tukea organisaatiota ja tulevaa tiimiäsi kokonaisvaltaisesti. Hallitset myös ylätasolla ohjelmistokehityksessä sovellettavat ketterät menetelmät ja devops-mallit. 

Koska vetämäsi tiimi tulee työskentelemään asiakasrajapinnan energiaratkaisuiden parissa, tarvitset myös kykyä hahmottaa asiat liiketoiminnan, käyttäjän ja asiakkaidemme näkökulmista. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä niin digitaalisten ratkaisuiden kuin muidenkin liiketoimintojemme ja sidosryhmiemme kanssa, joten odotamme sinulta kykyä viestiä asioista kohderyhmä huomioiden. Tiimin rakentaminen tulee olemaan pitkäjänteinen projekti, joten sitkeys, ongelmanratkaisutaito ja hyvä paineensietokyky auttavat sinua tällä matkalla. Kommunikoithan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi? 

Tässä roolissa pääset todella vaikuttamaan siihen, miltä digikehityksemme tulevaisuudessa näyttää aivan alusta alkaen. Sen lisäksi, että saat mahdollisuuden rakentaa ympärillesi omaa unelmatiimiäsi, olet keskeisessä roolissa uusien toimintamallien rakentamisessa ja kehitystyön sisällön määrittelyssä yhdessä tiimisi kanssa. Tässä työssäsi sinua ja tiimiäsi tukevat muun muassa vahva Product Owner- sekä data ja tekoäly-osaamisemme.  

Lue lisää kuinka energiamurrosta tehdään koodilla digijohtajamme Tuomaksen blogitekstistä. 
 
Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää CDO:ltamme Tuomas Teurilta (040 754 9507, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on puhelimitse tavoitettavissa 23.9. klo 10-12 ja 27.9. klo 10-12. 
 
Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 30.9.2021. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
 
Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
13.09.2021 00.00
Hakuaika päättyy
30.09.2021 23.59
Jaa: