Hinnoittelu- ja ennusteasiantuntija, sähkötuotteet pienasiakkaille

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?  

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme Hinnoittelu- ja ennusteasiantuntijaa Helsingin Kampin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet tärkeänä osana huippuosaavaa 10 hengen Hinnoittelu ja myynnin analyysit -tiimiä.

Roolissa vastaat pienasiakkaiden sähkötuotteisiin sekä mahdollisesti myös aurinko- ja tuulisähköön liittyvistä hinnoittelurakenteista, malleista sekä hinnoittelusta sekä hintojen hallinnoinnista järjestelmissä. Tehtäviisi liittyy vahvasti hinnoittelun kautta tehtävä kannattavuuden optimointi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä erilaisten myyntikanavien mahdollisuuksia hyödyntäen ja kilpailutilanne huomioiden. Hoidat hinnoittelun osalta kommunikointia myös yhteistyökumppaneidemme suuntaan. Teet myös erilaisia myynnin ja talouden analyysejä, kehität ja hyödynnät KPI-mittareita sekä nostat esiin parannusehdotuksia. Lisäksi tehtäviisi kuuluu energia- ja kappalemääräisten myyntiennusteiden ja skenaarioiden laatiminen.

Tällä hetkellä meillä on yli 550 000 piensähköasiakasta ja tehtäväkenttääsi liittyvien tuotteiden ja liiketoiminnan kasvu on vahvaa ja potentiaalia on paljon. Helen panostaakin yhä voimakkaammin näiden tuotteiden tuotekehitykseen ja myyntiin sekä etenkin rooliisi liittyvän hinnoittelun kautta uusiin kaupallisiin mahdollisuuksiin. Työskentelet arvostetussa roolissa myynnin, tuotekehityksen ja talouden rajapinnassa.

Odotamme sinulta aiempaa hinnoittelukokemusta sekä kokemusta erilaisten kvantitatiivisten mallien rakentamisesta. Tehtävä edellyttää kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa. Analyyttisen lähestymistavan lisäksi omaat hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä menestymistä tukee myös esimerkiksi kokemus erilaisista ansaintalogiikoista, tuotteistuksesta ja kaupallistamisesta.

Eduksi lasketaan
 energia-alan opinnot sekä työkokemus etenkin sähköliiketoiminnan parista tai erilaisten energiatuotteiden tuotteistuksesta. Alan tuotteiden, kuluttajasähkömarkkinan, uusien sähkön tuotantomuotojen (aurinko, tuuli) ja niihin liittyvien ratkaisujen sekä yleisesti energia-alan toimintaympäristön tuntemus on hyödyksi, muttei ole välttämättömyys. Ennen kaikkea toivomme, että olet innokas ja nopea oppimaan uutta. Toivommekin sinusta rohkeaa ja avautuviin mahdollisuuksiin nopeasti tarttuvaa kollegaa asiantuntijatiimiimme.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Marko Kivimaalta (050 5147413) marko.kivimaa@helen.fi. Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 9.4 klo 9-10 ja 15.4 klo 10-11. 

Kohtasivatko energiamme?
 Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään sunnuntaina 25.4.2021. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
06.04.2021 00.00
Hakuaika päättyy
25.04.2021 23.59
Jaa: