HS Manager

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja rakentaaksemme uuden energia-aikakauden hajautettua energiajärjestelmää etsimme nyt joukkoomme Energia-alusta ja tuotantoratkaisut liiketoimintaan Health and Safety Manageria. Työsuhde on vakituinen.

HS managerina vastaat työturvallisuuden ja työsuojelun johtamisesta. Tehtäväsi sisältää kaksi päävastuualuetta:
- Kumppanien palvelusopimuksien HS asioiden johtamisen
- Helen-konsernin työsuojeluasioiden johtamisen.

Vastuualueista kumppanien palvelusopimuksien HS asioiden johtaminen sisältää käyttö- ja kunnossapitopalveluiden sekä muiden palveluntuottajien ja urakoitsijoiden johtamista. Lisäksi tähän vastuuseen kuuluu kumppanuuksien HS-asioiden konseptointi ja hallinta sisältäen mm. tuotanto- ja verkkotoiminnan projektit sekä asiakkaille tehtävät tuotantoratkaisut.

Helen-konsernin työsuojeluasioiden johtamisen vastuualueen laajuus määrittyy kokemuksesi ja taustasi mukaan. Helen-konsernin työsuojelun johtamisen kokonaisuus muodostuu lakisääteisistä vastuista, sertifioidun SFS 45001 hallinnoinnista, työsuojelun kokonaisuudesta vastaamisesta ja sen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä pienen työsuojeluryhmän esihenkilötehtävistä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä laajemminkin kehittämään Energia-alusta ja tuotantoratkaisut liiketoiminnan toimintaa.

 Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kumppanien ja työsuojelun johtamisesta. Olet vaikuttava esiintyjä ja sinulla on erittäin hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on myös kykyä ja intoa viedä kehityshankkeita eteenpäin ja pystyt sujuvasti työskentelemään eri yhteistyötahojen ja sidosryhmien kanssa. Omaat erinomaisen suomen kielen taidon. Englannin kielen hallinnan katsomme eduksesi. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja vastuullinen.

 Toivomme sinusta uudesta innostuvaa ja hyvällä energialla työsuojelua kehittävää kollegaa huipputiimiimme!

 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän työsuojelun kehittämisessä muuttuvassa energiatoimialassa. Lisäksi tarjoamme hyvät etätyömahdollisuudet ja joustavat työajat sekä erinomaiset henkilöstöedut, joihin lukeutuvat mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, sähköauton latausetu sekä henkilöstösähkö. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta tehtävien hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta myös Helenin tuotantolaitoksille sekä muille toimipisteille.

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Päivi Pyörälältä (050 5591677 / paivi.pyorala@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 28.11 klo 14–16 ja 1.12 klo 12–14.

 Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 7.12.2022 mennessä.

 Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
21.11.2022 00.00
Hakuaika päättyy
07.12.2022 23.59