Kaupallinen tuotekehittäjä

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tekemässä Helenistä hiilineutraalia energiayhtiötä?

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt kasvavaan Älykkäät kiinteistöt -yksikköömme Kaupallista tuotekehittäjää.

Ratkaisut ja tuoteportfolion kehitys -liiketoiminto ja sen Älykkäät kiinteistöt -yksikkö tarjoavat kiinteistöihin energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, joilla varmistetaan hyvät ja terveelliset sisäolosuhteet sekä ajan kulutusta kestävät rakennukset. Tavoitteenamme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö. Laajennamme tarjontaamme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Nykyiseen Älykkäät kiinteistöt -tuoteportfolioomme kuuluvat muun muassa maalämpöratkaisut, erilaiset lämmöntalteenotto- ja lämpöpumppuratkaisut sekä olosuhteidenhallintaan liittyvät ratkaisut - unohtamatta tietenkään esimerkiksi aurinkoenergian ja sähköisen liikenteen kiinteistöpuolen ratkaisuja. Tule mukaan Helenille tekemään energiamurrosta!

Tässä vakituisessa tehtävässä tuot oman näkemyksesi tuotekehitykseen ja pääset kehittymään entisestään kasvavalla alalla. Avustat tuotekehityksessä ja tuoteportfolion hallinnassa sekä vastaat niiden osatehtävistä, kuten: markkina- ja business case -analyysit, konseptointi ja tuotteistukset sekä kampanjoiden suunnittelu myynnin ja markkinoinnin kanssa. Viimeistään nyt sinulle tulevat tutuiksi energiatehokkaat Älykkäiden kiinteistöjen ratkaisut (mm. maalämpö, talotekniset tuotteet ja energianhallinta). Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä sekä ulkopuolisten yhteistyökumppaneidemme että Helenin matriisiorganisaation eri toimijoiden kanssa (mm. tuotepäälliköt, myynti, markkinointi). Vaihtelevat päiväsi sisältävät muun muassa asiakaskokemuksen ja asiakasymmärryksen kehittämistä, markkinoinnin ja kampanjoiden ideointia, myyntiaineiston suunnittelua sekä erilaisia tuote- ja markkina-analyyseja.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kaupallisesta kehittämisestä sekä soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta. Myös kokemus tuotteistamisesta ja tuotehallinnasta auttavat sinua menestymään roolissasi. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla energia-alan kokemusta, sillä myös muu tekninen kokemus esimerkiksi talotekniikan tai ohjelmistokehityksen parista on kannaltamme mielenkiintoinen tausta. Tulostavoitteinen, asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja analyyttinen persoona loistaa tässä tehtävässä.

Toivomme sinusta tiimiimme yhteistyötaitoista, innokasta ja hauskaa kollegaa, joka on valmis kulkemaan kohti yhteisiä päämääriämme!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä ja tehtävästä tarkemmin Älykkäät kiinteistöt -johtajalta Vesa Harjulta (050 469 7988/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Tavoitat Vesan parhaiten jättämällä hänelle soittopyynnön tekstarina tai sähköpostitse, jolloin hän palaa sinulle asiaan klo 17 jälkeen.  

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen helposti ja nopeasti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 25.5.2021 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hakuaika alkaa
03.05.2021 00.00
Hakuaika päättyy
25.05.2021 23.59
Jaa: