Kehityspäällikkö, Mittaustiedon hallinta

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt rohkeaa, ratkaisukykyistä ja kehittämishaluista Kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen osaksi digitaaliset ratkaisut-liiketoimintayksikköämme.

Kehityspäällikkönä vastaat
 ensisijaisesti siitä, että Helenin mittaustietojen hallinnan sovelluskokonaisuus toimii laadukkaasti ja sen palvelu- ja kehitystavoitteet saavutetaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden asiantuntijoiden, toimittajien ja Helenin eri liiketoimintojen kehittäjien kanssa. Ylläpidettävä ja kehitettävä Generis-ratkaisukokonaisuus on Helenin toiminnan kannalta merkittävä palvelu. Tämä laaja-alainen asiantuntijatehtävä sisältää itsenäisiä kehitys- ja ylläpitovastuita palvelulupausten ja arkkitehtuurilinjausten antamien suuntaviivojen puitteissa.

Odotamme, että sinulla on
kokemusta järjestelmäkokonaisuuksien elinkaaren hallinnasta joko asiakkaan tai toimittajan roolissa, erityisesti energia-alan mittaustiedon järjestelmistä. Sinulla on myös näyttöjä menestyksekkäästä IT-projektityöskentelystä joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä.

Toivomme, että sinulla on vahva ymmärrys eri elinkaaren vaiheissa olevien järjestelmien kokoamisesta toimivaksi ratkaisuksi. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä esittämään parannusehdotuksia järjestelmäarkkitehtuurin ja mittauksen prosessien kehittämiseksi.

Omaat vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä aloitteellisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista. Arvostamme arkkitehtuuriymmärrystä ja datahallinnan perusteita.

Tehtävässä pääset osaksi kehitysorientoitunutta työyhteisöä uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimeen ja tulet osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshalukasta sekä kunnianhimoista kollegaa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä tehtävästä lisää yksikön päälliköltä Janne Piispaselta (puh. 050 5204872, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa ti 8.6. klo 15-16 ja to 10.6. klo 15-16.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 20.6. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
04.06.2021 00.00
Hakuaika päättyy
20.06.2021 23.59
Jaa: