Kehityspäällikkö, tietojärjestelmät ja toimintaprosessit

Kehityspäällikkö tietojärjestelmien ja toimintaprosessien kehitykseen

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, TIETOJÄRJESTELMÄT JA TOIMINTAPROSESSIT

Tule meille kehittämään Helenin omaisuudenhallintaprosesseihin liittyviä toimintatapoja ja niitä tukevaa tietojärjestelmäkokonaisuutta! Toimit itsenäisesti ja aktiivisesti tuotantolaitosten ja verkkojen omaisuuteen liittyvän tietojärjestelmäkokonaisuuden kehittämisessä. Osallistut tietojärjestelmiemme kehitys- ja hankintaprojekteihin aina määrityksistä käyttöönottoihin saakka. Tehtäviisi kuuluu myös tietojärjestelmien käyttäjätukea, virheiden ja ongelmatilanteiden ratkaisemista, kouluttamista sekä ohjeistamista.

Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (SAP, IFS) talouden, projektihallinnan, materiaalihallinnan ja/tai kunnossapidon osilta. Sinulla on myös osaamista tietojärjestelmäprojekteista ja niihin liittyvien toimintaprosessien kehittämisestä. Arvostamme kokemusta projektitoiminnasta, kunnossapidosta, teknisestä suunnittelusta ja/tai teknisen tiedon hallinnasta. Sinulla on korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (tai vastaavat tiedot), olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet, osaavan ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä omalla toiminnallasi vaikuttamaan uudistuvan energiantuotannon kehittämisen ytimeen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat yksikönpäällikkö Kirsi Raamilta (p.050-434 0086), parhaiten tavoitettavissa 14.3. klo 12-16 ja ryhmäpäällikkö Toivo Pulkkiselta (p.050-556 7213), parhaiten tavoitettavissa 5.3. klo 12-16.

Jätä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.3.2019. Arvostamme, jos liität video-cv:n osaksi hakemustasi.

Hakuaika alkaa
27.02.2019 14:00
Hakuaika päättyy
24.03.2019 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Asiantuntijatehtävä
Yritys
Helen Oy
Työsuhteen muoto
Vakituinen
Paikkoja avoinna
1
Jaa: