• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Asiakasneuvojia

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme asiakasneuvojia Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta syyskuun loppuun, tai tilanteesi mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla pystyisit työskentelemään meillä. 

Tulet kesän ajan työskentelemään asiakkaiden yhteydenottojen parissa monikanavaisesti, sekä puhelimessa että sähköpostilla. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää kykysi asiakaspalvelijana ja myyjänä, joka löytää juuri oikeat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Työskentelet Kampissa Sähkötalossa osana asiantuntevaa huipputiimiä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Työpäiviesi aikana myyt ja hallitset sähkösopimuksia sekä palvelet ja neuvot asiakkaita sähkösopimuksiin ja energian käyttöön liittyvissä asioissa. Tärkeän työsi tulokset näkyvät solmittuina sähkösopimuksina ja asiakkailta saatuna palautteena. Kuukausiansion lisäksi on mahdollista saada myös omaan työsuoritukseen perustuvaa suoritelisää. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta, aitoa intoa auttaa asiakkaita sekä paloa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Pidäthän puhelintyöstä, sillä iso osa asiakkaistamme ottaa meihin yhteyttä puhelimitse? Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Onhan työotteesi huolellinen ja tarkka kiireenkin keskellä ja onhan sinulla myös korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopintoja takanasi esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta? Toivomme sinulta suomen ja englannin kielen taitoa sekä mahdollisesti valmiutta myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi. 

Toivomme sinusta
kollegaa, joka innostuu asiakaspalvelusta, haluaa oppia uutta eikä pelkää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Haastavatkaan asiakaskohtaamiset eivät hätkähdytä sinua, vaan selviät niistä säikähtämättä. Meillä ei näistä tilanteista toki yksin tarvitse selvitä, vaan tueksesi ja avuksesi saat ammattitaitoiset ja mahtavat kollegat. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Ulla Lähdesniemeltä soittamalla numeroon 0403562538 tai Riku Nummelta soittamalla numeroon 0504476942. Ulla on parhaiten tavoitettavissa to 26.1. klo 13–16 ja Riku to 2.2. klo 13–15. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59