• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Aurinkovoimaloiden projektikoordinaattori

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme aurinkovoimaloiden projektikoordinaattoria Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään projektipäälliköidemme tukena asiakkaillemme toimitettavien aurinkovoimaloiden parissa. Työsi sisältää projektinhallinnan tehtäviä, materiaalien hankintoja sekä asiakas- ja toimittajakommunikaatiota. Työmaakäynneillä pääset näkemään, miten aurinkovoimala rakentuu katolle. Pääset siis konkreettisesti mukaan rakentamaan energisen tiimimme kanssa hiilineutraalia ja vihreämpää tulevaisuutta! 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeutta tarttua ongelmiin sekä reipasta otetta asiakkaiden ja toimittajien kanssa käytävään yhteydenpitoon. Toivomme sinulta sujuvia tietokoneen- ja järjestelmien käyttötaitoja sekä kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti. Onhan ala sinulle jo ennestään tuttu sähkö- tai energiatekniikan opintojesi (AMK tai DI) kautta? 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi aktiivinen, oppimishaluinen, yhteistyökykyinen sekä uudesta energia-aikakaudesta kiinnostunut työkaveri. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Tiina Harpilalta soittamalla numeroon +358442631664. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 15-16 ja ma 30.1. klo 15-16. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59