• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Back office -assistentti

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme back office -assistenttia Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta syyskuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään energian tukkukaupan selvitystehtävien, kassavirran kontrolloinnin, energiakaupan laskutuksen sekä selvitysprosessin kehitystehtävien parissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta soveltuvia loppuvaiheen korkeakouluopintoja (kaupallinen tai tekninen ala), Microsoft-ohjelmien hallintaa (erityisesti excel), tarkkaa ja analyyttista työotetta, ongelmienratkaisukykyä, valmiutta myös rutiinitehtäviin, energiakaupan tuntemista sekä kykyä omaksua nopeasti uusia tehtäviä ja järjestelmiä. 

Toivomme sinusta rohkeasti tehtäviin tarttuvaa sekä itseohjautuvaa työkaveria. Olemme tarkkoja faktojen ja yksityiskohtien suhteen, mutta ihmisinä olemme kaikkea muuta kuin tiukkapipoisia. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Camilla Hallamaalta soittamalla numeroon 0403346606. Hän on parhaiten tavoitettavissa to 26.1. klo 14–15 ja ke 8.2. klo 10–11. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59