Kesätyö, Data-analyytikkoja

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kahta data-analyytikkoa Helsingin Kamppiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilö kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään Data ja tekoäly -yksikössä. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä, joihin voit osallistua kesätyön aikana, riippuen taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Jos tunnet paloa laajojen datamassojen liikutteluun ja varastointiin tai reaaliaikaisten tietovirtojen rakentamiseen, pääset työskentelemään tiiviisti Data ja alustat -tiimin kanssa. Jos innostut datan hallinnasta, käsitteistä, metatiedoista tai tiedon laadusta, voit työskennellä Datan hallinta ja kyvykkyydet -tiimissämme. Jos taas sinua kiinnostaa eurojen ja kappaleiden analysointi sekä tietojen jalostaminen helppokäyttöisiksi ja visuaalisiksi Power BI-sovelluksiksi, sopisit Analytiikka -tiimiimme. Jos tilastolliset menetelmät, koneoppiminen tai tekoäly ovat sinulle tuttuja juttuja, tehtävät saattavat liittyä Edistynyt analytiikka -tiimiimme. Voimme siis miettiä kesän tehtäviä joustavasti. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tehokasta otetta työtehtävien suorittamiseen. Toivomme datan käsittelyn, analytiikan tai datatieteiden olevan sinulle tuttuja opintojesi kautta. Arvostamme hyviä opintosuorituksia sekä aiempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja projektityöstä. Osaat jo mahdollisesti käyttää joitain käytössämme olevista työkaluista ja menetelmistä (esim. Power BI, R, Python, SQL, DAX, git, Azuren datakomponentit, Spark, käsitemallinnus, kanban/ketterät menetelmät). 
 
Toivomme sinusta aktiivista, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Mikko Muuriselta soittamalla numeroon 0400920598, hän on parhaiten tavoitettavissa to 11.2. klo 14–16 ja ke 17.2. klo 14–16 
 
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: