Kesätyö, Hankintakoordinaattori

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme hankintakoordinaattoria Helsingin Kamppiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään tilauksesta maksuun -prosessin vaiheiden parissa, kuten hankintaesitysten ja tilausten käsittely, maksusuunnitelmien tekeminen ja hankintajärjestelmien ylläpito kategoriapäälliköiden tukena. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa halua työskennellä asiakkaiden parhaaksi. Sinulta löytyy vahva innostus toimintojen kehittämiseen, uudistamiseen ja implementointiin. Uskallat rakentavasti haastaa juurtuneita toimintatapoja ja luoda uusia. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja viet asioita sinnikkäästi eteenpäin. Nautit tiimityöstä ja yhdessä tekemisestä. Odotamme siis, että olet yhteistyön ja palveluasenteen mestari! 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa (esim. AMK) -tutkintoa ja hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä on eduksi kaupallinen osaaminen sekä kokemus hankintojen ja sopimusprosessin operatiivisesta hoitamisesta ja niiden kehittämisestä. 
 
Toivomme sinusta aloitteellista, päämäärätietoista ja itsenäisen työskentelyotteen sekä vahvojen tiimityö- ja vuorovaikutustaitojen omaavaa työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Markku Järventaustalta soittamalla numeroon 0406306100, hän on parhaiten tavoitettavissa ti 9.2. klo 15-16 ja ti 16.2. klo 15-16. 

Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: