• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Junior juristi

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen!  

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä!   

Etsimme nyt energiseen joukkoomme junior juristia Helsingin Kamppiin.  

Työ voi olla osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan.  

Tulet kesän ajan työskentelemään energia-alan yritysjuridiikan eri toimeksiantojen parissa. Pääset myös tekemään yhteistyötä liiketoimintojemme kanssa. Tyypillisiä työtehtäviäsi tulevat olemaan sopimusten kommentointi, erilaiset juridiset selvitykset ja yhtiöoikeudellisten dokumenttien laadinta. Riippuen osaamisestasi ja painotuksistasi pääset työskentelemään myös tietosuojakysymyksien ja kuluttajaoikeudellisien asioiden parissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden oikeustieteen opintoja, tarkkaa ja analyyttista työotetta, ongelmienratkaisukykyä, valmiutta rutiinitehtäviin sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. 

Toivomme sinusta joustavaa, oma-aloitteista, oppimishaluista ja vastuullisen työskentelyotteen omaavaa työkaveria. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Jaana Eklundilta soittamalla numeroon 0400499444. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 6.2. klo 14–15 ja to 9.2. klo 9–10. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59