KESÄTYÖ: Koneasentajaharjoittelija (9 kpl)

WATT IS LOVE?
Sykkiikö sydämesi energia-alalle? Jos olet samaa mieltä siitä, että W=<3, saatat olla etsimämme kesätyöntekijä. Haemme energia-alan tulevia huippuosaajia – hyviä tyyppejä, joilla on palava halu oppia uutta ja syventää osaamistaan.

Haemme nyt kesätyöntekijöiksi

KONEASENTAJAHARJOITTELIJOITA (9 kpl)

Koneasentajaharjoittelijan tehtävässä pääset työskentelemään energiatuotannon kunnossapitotehtävissä Helsingin eri voimalaitoksilla, Hanasaaressa (Sörnäinen), Salmisaaressa ja Vuosaaressa tai Hanasaaren konepajalla. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit.

WATT IS THE BEEF?
Tehtäväsi sisältää:
• voimalaitosten ja lämpölaitosten kattiloiden ja turbiinien vuosihuolto-, kunnossapito ja asennustöitä
• venttiilien, pumppujen ja vaihteistojen kunnostus- ja huoltotöitä
• koneistusta sekä levy- ja hitsaustöitä

Odotamme sinulta:
• kone- ja metallialan tai energiatekniikan opintoja
• vähintään 18-vuoden ikää

Eduksesi katsomme B-ajokortin, voimassaolevan työturvallisuus- ja tulityökortin. Myös aikaisemman työkokemuksen asennustöistä ja mittausosaamisen (työntömitta ja mikrometri) katsomme eduksesi.

Lisäksi odotamme sinulta positiivista latausta, tekemisen meininkiä ja kykyä oppia uusia taitoja.

WATT TO DO?
Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Täytäthän myös video-cv:n osana hakemustasi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat kunnossapitopäällikkö Kari Taivaiselta (p. 050 559 2953), parhaiten tavoitettavissa 31.1.2019 klo 12 - 14 ja kunnossapitopäällikkö Juha Vilppulalta (p. 050 559 2725), parhaiten tavoitettavissa 14.2.2019 klo 12 - 14.

WATT IS HELEN?
Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Työyhteisönä haluamme olla kirkkaasti paras, minkä vuoksi sinäkin saatat rakastua Heleniin.

Hakuaika alkaa
28.01.2019 08:00
Hakuaika päättyy
24.02.2019 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Kesätyö
Yritys
Helen Oy
Työsuhteen muoto
Määräaikainen
Paikkoja avoinna
9
Jaa: