Kesätyö, Koneasentajia

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme koneasentajia Helenin voimalaitoksille Helsingin Hanasaareen, Salmisaareen ja Vuosaareen. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään voimalaitosten sekä lämpölaitosten kattiloiden ja turbiinien vuosihuoltojen, kunnossapidon ja asennustöiden monipuolisten tehtävien parissa. Työpäiväsi aikana muun muassa kunnostat ja huollat venttiilejä, pumppuja ja vaihteistoja. Hanasaaren konepajalla pääset ahkeroimaan myös koneistuksen sekä levy- ja hitsaustöiden parissa. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa innostusta alaa kohtaan sekä mielenkiintoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan kone-, metalli- tai energia-ala sinulle tuttua opintojesi kautta sekä olethan vähintään 17-vuotias? Katsomme eduksesi aikaisemman asennuskokemuksen sekä mittausosaamisen (työntömitta ja mikrometri). Olisi myös hienoa, jos sinulta löytyisi B-ajokortti. Työn turvallinen suorittaminen edellyttää työturvallisuus- ja tulityöpätevyyksiä, mutta mahdollistamme näiden hankkimisen ennen kesätyösi alkamista. 
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja alasta kiinnostunutta työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä  

Vuosaaren työnjohtaja Jukka Saariselta soittamalla numeroon 0403360071, hän on parhaiten tavoitettavissa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12–15.  

KL-laitosten ja konepajan työnjohtaja Ari Niemiseltä soittamalla numeroon 0401817879, hän on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12–14.  

Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: