• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Koordinaattori, talotekniset ratkaisut

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme koordinaattoria taloteknisten ratkaisuiden pariin Helsingin Kamppiin. 

Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään älykkäät kiinteistöt -yksikössämme, jossa kehitämme tuotteita ja palveluita yrityksille ja taloyhtiöille. Koordinaattorin tehtävässä osallistut taloteknisten tuotteiden prosessien kehittämiseen. Pääset kehittämään kaukolämpöasiakkaidemme lämmönjakokeskusten uusimiseen liittyviä prosesseja, esimerkiksi lämmönjakokeskusten myynti- ja asennusprosessin parantamista. Prosessi sisältää lämmönjakokeskusten asennusten dokumentointia, materiaalien läpikäymistä ja kohdekäyntien kehittämistä. Pääset myös edistämään eri prosessien automatisointia Microsoftin Power Automate -työkaluilla. Palveluumme kuuluvien olosuhdeantureiden toimitus- ja asennusprosessin kehittäminen sekä prosessin dokumentointi muodostavat myös yhden tehtäväkokonaisuuden. Koordinaattorina pääset tuomaan ideoitasi laaja-alaisesti lämmönjakokeskus-palvelumme kehittämiseen. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta kiinnostusta prosessien kehittämiseen ja asiakasnäkökulman tuomiseen liiketoimintaan. Aiempi kokemus talotekniikan parista on toivottavaa joko töiden tai opintojen kautta. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Helenin eri yksiköiden kanssa, joten arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä etsiä oikeat osaajat aihealueen kehittämiseen. Olemme pieni ja tiivis tiimi, joka on tukenasi perehdytyksen alkumetreiltä asti. Vaikka teemme töitä osittain etänä, pidämme tiiviisti yhteyttä toisiimme. 

Toivomme sinusta positiivista, reipasta, avointa, yhteistyökykyistä sekä kestävästä energiasta ja energiajärjestelmistä kiinnostunutta työkaveria. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Esa-Pekka Koikkalaiselta soittamalla numeroon +358 40 665 5958. Hän on parhaiten tavoitettavissa ke 25.1. klo 12–14. Voit jättää hänelle halutessasi myös soittopyynnön. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59