Kesätyö, Kunnossapitosuunnittelijoita

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kunnossapitosuunnittelijoita Salmisaaren, Hanasaaren ja Vuosaaren voimalaitoksille sekä lämpö- ja jäähdytyslaitoksille Helsinkiin. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään voimalaitoksilla kunnossapitosuunnittelijana. Työpäiviesi aikana teet voimalaitosten tuotantokoneistolle tapahtuvia selvityksiä, kunnossapitotietojen ylläpitoa, varaosahallintaa sekä muita laitetietojen ja piirustusten selvitystöitä. Pääset ylläpitämään kunnossapitotietoja sekä koordinoimaan ja valmistelemaan kunnossapitotöitä. Työ saattaa pitää sisällään myös erikseen nimettäviä työnjohdollisia vastuita, sillä tiedossa saattaa olla konetyönjohtajan tuurauksia koneasennus tiimissämme Vuosaaressa! Kesän aikana sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa projektijohtamiskokemustasi, sillä pääset hallitsemaan erilaisia projekteja sekä seuraamaan niiden toteutumista. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja alan huippuosaajien tuen! 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja innostusta alaa kohtaan sekä halua kasvattaa osaamista jokaisen työpäivän aikana. Onhan sinulla takanasi energia-, sähkö-, automaatio- tai konetekniikan AMK- tai DI-opintoja? Arvostamme aikaisempaa kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä tai energiateollisuuden parista. Työn turvallinen suorittaminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityöpätevyyksiä, mutta tarvittaessa autamme sinua niiden hankkimisessa ennen kesätyön alkua. Kesätyö edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Olemme myös iloisia, jos sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa.  
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja innokasta työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Otto Vuorelta soittamalla numeroon 0403361319, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin klo 12–15 tai Jari Vehmaalta soittamalla numeroon 0505592314, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 19.2. kello 8-11 tai ti 2.3. kello 12-16. 

Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: