Kesätyö, Lämpölaitoskäyttäjä

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme lämpölaitoskäyttäjää lämpö- ja jäähdytyslaitoksille Helsinkiin. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään lämpölaitoskäyttäjänä. Osallistut laitosten käyttötoimenpiteisiin, kuten vuosihuoltojen aloitus- ja lopetustoimet sekä laitosten häiriöselvitykset. Työpäiviisi tulee kuulumaan myös lämpölaitosten lakisääteisiä tarkastuskierroksia sekä käytön dokumenttien laadintaa, ylläpitoa ja päivittämistä dokumenttien hallintajärjestelmissä.  
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta tekemisen meininkiä, innostusta oppia uutta ja halua kehittyä jokaisen työpäivän aikana. Itsenäisen vastuun kantamisen lisäksi arvostamme yhdessä tekemistä, sillä meillä tiimityö on isossa roolissa. Onhan ala sinulle jo tuttu AMK- tai DI-opintojesi kautta? Aikaisemman asennus- tai kunnossapitokokemuksen katsomme eduksesi. Toivoisimme lisäksi, että olet vähintään 18-vuotias ja että sinulla olisi B-ajokortti.  
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista, innokasta ja aktiivista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen
ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää
tehtävästä ja työskentelystä meillä Kalle Nurmelta soittamalla numeroon 0408673590, hän on parhaiten tavoitettavissa ti 9.2. klo 12–15 ja to 11.2. klo 12–14. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: