• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Laskuttajia

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme kahta laskuttajaa Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään laskuttajana pääasiassa joko lämpö-, jäähdytys- tai sähkölaskutuksen parissa. Lähetämme tiimistämme asiakkaillemme vuosittain yli 5 miljoonaa laskua. Kesän aikana pääset tutustumaan, miten laskutus toimii näin isossa mittakaavassa. Työpäiviesi aikana pääset tekemään monipuolisia energia- ja palvelulaskutukseen sekä sopimushallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden ja muiden sidosryhmien palvelemista. Pääset kasvattamaan osaamistasi osallistumalla sopimustietojen ylläpitoon, laskutus- ja verkkolaskuosoitteiden tallennukseen asiakastietojärjestelmään sekä e-laskuvaltuutusten tarkastuksiin. Saat perehdytyksen tehtävään ja mukavat työkaverit tukemaan työtäsi. Työtehtävien sisältö voi vaihdella taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta numerotarkkuutta, asiakaspalvelutaitoja ja aitoa mielenkiintoa auttaa asiakkaita. Onhan laskutus sinulle jo jonkin verran tuttua ja takanasi on kaupallisen alan korkeakouluopintoja? Koska palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi, katsomme näiden kielten taitamisen eduksesi. Käytämme työssämme useampia järjestelmiä, joten tietotekninen näppäryys ja nopea omaksumiskyky auttavat kesätyössä menestymisessä. 

Toivomme sinusta positiivista energiaa levittävää sekä oppimishaluista kollegaa. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Eeva-Leena Hakamäeltä soittamalla numeroon 0405486063. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 11–12 pe 27.1. klo 9–11. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59