Kesätyö, LVI-asentaja

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme LVI-asentajaa Helenin voimalaitoksiin, jäähdytyskeskuksiin sekä lämpölaitoksiin Helsinkiin. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään LVI-asentajalle kuuluvien tehtävien parissa, näitä ovat esimerkiksi IV-koneiden huollot ja putkihuollot. Työtehtävät rakentuvat oman osaamisesi ja kykyjesi mukaisesti. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta alan opintoja sekä ajokorttia. 
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista ja oppimishaluista työkaveria: olet kiinnostunut siitä, mitä alalla tapahtuu ja hoidat työtehtäväsi motivoituneella asenteella. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Mirva Lepolalta soittamalla numeroon 0403362230. 

Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: