• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, M365-asiantuntija

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme M365-asiantuntijaa Helsingin Kamppiin. 

Työtä voidaan sopia tehtäväksi paikasta riippumattomasti. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään modernin työn kehittämisen parissa M365-alustalla, luoden tiedostojen, työtilojen ja kirjastojen elinkaarikäytänteitä sekä ohjeistuksia. Pääset informoimaan liiketoiminnan käyttäjiämme niin SharePointin kuin Teamsin osalta tapahtuvista muutoksista. Tehtäviisi kuuluu myös Stream-migraation suunnittelu yhdessä kehityspäällikkömme sekä kumppaneidemme kanssa. Toimitilojemme kollaboraatiolaitteistot sekä niiden ohjeistukset ja ohjelmistopäivitykset hoidetaan tulevana kesänä, ja niiden onnistumisessa sinulla on oleellinen rooli. Tehtävässä pääset siis vaikuttamaan jokaisen heleniläisen työskentely-ympäristön sujuvuuteen! 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta loppuvaiheen korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta sekä kiinnostusta M365-palveluihin ja/tai digitaalisen työntekijäkokemuksen kehittämistä kohtaan. Toivomme, että sinulla on käyttökokemusta M365-perusohjelmista joko loppukäyttäjänä tai olet tukenut muita palveluiden käytössä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta myös selkeitä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja ohjeistuksien dokumentointiin sekä viestintään käyttäjillemme. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi oma-aloitteinen työkaveri. Olethan kiinnostunut työyhteisön ja oman osaamisesi kehittämisestä Microsoft365-palveluiden osalta? Toivomme sinulta uskallusta ja halua nostaa esille kehittämiskohteita, jotta voimme tarjota entistä paremman digitaalisen työympäristön heleniläisille. 

Kesätyö voidaan tarvittaessa lukea myös osaksi opintojesi harjoittelua. Kerro siis meille rohkeasti ehdotuksesi lopputyöaiheestasi! 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Heikki Paanaselta soittamalla numeroon +358503881450. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 15.00–15.45 ja ma 6.2. klo 15–15.45. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59