• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, M&A Intern

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme M&A Interniä yritysjärjestelyjen pariin Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään erinäisissä yritysjärjestelyjen avustavissa tehtävissä. Tulet analysoimaan ripeästi kehittyvää uusiutuvan energian toimialaa sekä tutkimaan potentiaalisia kohteita koko M&A-tiimin kanssa. Pääset myös avustamaan M&A-prosesseissa ja due diligence -toimissa. Lisäksi tulet avustamaan taloudellisissa analyyseissa ja arvonmäärityksissä sekä niihin liittyvissä sijoitusesityksissä. Samalla pääset seuraamaan aitiopaikalta Helenin matkaa kohti hiilineutraaliutta. Edessäsi on varmasti ikimuistoinen ja opettavainen kesä huippuosaajien ohjauksessa! 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta hyvää analyyttista ja numeraalista ajattelukykyä, sekä intoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Olethan oma-aloitteinen ja aikaansaava sekä koethan aitoa mielenkiintoa energia-alaa ja yritysjärjestelyjä kohtaan? Toivomme, että olisit kauppatieteiden, tuotantotalouden tai energiatekniikan maisterivaiheen opiskelija. Arvostamme aiempaa työkokemusta yritysjärjestelyjen parista, kuten yrityskaupoista, pääomasijoittamisesta tai liikkeenjohdon konsultoinnista. Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä näppärää otetta MS Office -sovelluksiin, erityisesti Exceliin ja PowerPointiin. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi tiimipelaaja, joka pystyy tulosorientoituneella työasenteellaan tuomaan lisäarvoa M&A-prosesseihin, sekä samalla oppimaan uutta vihreän siirtymän kohteiden parissa. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Jenny Södermanilta soittamalla numeroon 0406610233. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 14–15 ja ma 6.2. klo 13–14. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59